Reacția tatălui tinerei care a fost ucisă la metrou: „Este vina autorităților”

De Adina Radu, pe Ultimul update Miercuri, 13 decembrie 2017, 12:10
Cazul Alinei Ciucu, tânăra ucisă la metrou marți seara, a înspăimântat întreaga țară. Fata în vârstă de 25 de ani a fost împinsă în fața trenului, în stația de metrou Dristor 1, și nu a avut nicio șansă de supraviețuire.

Acum, tatăl victimei dă vina pe autorități pentru acest incident tragic.

 „Nu am putut să mă uit la imagini. Este o adevărată tragedie ce s-a întâmplat, dar nu pot da vina nici pe femeia care a împins-o, am înţeles că era bolnavă psihic. Este vina autorităţilor, a declarat bărbatul pentru adevărul.ro

Victima era din Craiova și locuia în București alături de iubitul ei. Mama și mătușa fetei au plecat spre București, informează libertatea.ro.

Potrivit anchetatorilor, suspecta în acest caz este o femeie în vârstă de 36 de ani, pe nume Magdalena Șerban. Conform libertatea.ro, aceasta a fost incoerentă la audieri  și nu a putut furniza anchetatorilor informații care să lămurească ce a motivat-o să comită crima. O ipoteză pe care se merge este că femeia a avut un conflict la serviciu, cu fosta ei șefă, iar din acest motiv ar fi prins ură pe femei, mai ales că a încercat să comită un gest similar asupra unei alte tinere, la stația de metrou Costin Georgian, dar care a reușit să se salveze.

Se crede, de asemenea, că suspecta are probleme psihice.

Citește și – De ce ar fi împins-o criminala de la metrou pe tânăra de 25 de ani. Ipotezele anchetatorilor

Citește și – Ce a postat pe Facebook criminala de la metrou. Mesajele sunt șocante

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter