Două profesoare, arestate după un ménage à trois cu un elev minor

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 16 iulie 2021, 10:00

Două profesoare de limba engleză din Louisiana, SUA, au fost arestate după ce au întreținut relații intime cu un elev minor.

Rachel Respess (24 de ani) și Shelly Dufresne (32 de ani) au convins un elev, în vârstă de 16 ani, să participe la un ménage à trois cu ele, în apartamentul uneia dintre femei, în New Orleans. Autoritățile au aflat despre incident după ce elevul s-a lăudat colegilor cu întâlnirea amoroasă în trei, cu cele două profesoare.

Se pare că relația dintre cei trei dura de mai mult timp. În plus, ei s-au și fimat în timpul actului sexual pentru ca elevul să se laude apoi colegilor din echipa lui de fotbal.

Pentru a se scuza de cele petrecute, una dintre profesoare a declarat în timpul procesului în care a fost judecat cazul că băiatul le-ar fi filmat ca să le șantajeze.

Citeşte şi: Doi minori au întreținut relații intime în toaleta școlii. Directorul ar fi mușamalizat cazul pentru „a proteja elevii”

Autoritățile s-au declarat indignate de gestul cadrelor didactice. În Louisiana, vârsta consimțâmântului sexual este de 17 ani, așadar profesoarele au încălcat legea și au riscat o pedeapsă de până la 17 ani de închisoare.

„Nu contează ce sex are victima, oricine ar trebui să fie indignat. Ai un profesor. Responsabilitatea lui este să educe și să aibă grijă de copii. Nu au nicio scuze cele două profesoare”, a declarat șeful poliției Michael Glaser, potrivit presei internaționale.

Profesoarele au fost, în cele din urmă, amendate și condamnate cu suspendare. Cât despre elev, acesta nu a suferit nicio consecință și nu a primit niciun fel de pedeapsă.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter