Povestea dureroasă a unui bărbat care nu a participat la serbarea școlară a fiicei, rușinat de hainele pe care le purta

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Vineri, 23 decembrie 2022, 16:48

Un bărbat a vorbit în mediul online despre situația emoționantă și delicată prin care trece tatăl unei fete, prietenă cu fiul ei.

Bărbatul s-a dus în urmă cu câteva zile la petrecerea de sfârșit de an școlar al fiului său, în vârstă de 14 ani. Acolo l-a întâlnit pe tatăl colegei băiatului, o fată pe nume Nicoleta, a cărui poveste de viață este d-a dreptul dureroasă.

„Nu a intrat în sala de clasă, ruşinat, probabil de cum este îmbrăcat!”

Tatăl Nicoletei, pe nume Marius, este lucrător la ADP Sector 3, București, și nu a vrut să intre în clasa unde se ținea serbarea, rușinat, spune bărbatul care a dezvăluit povestea, de felul în care era îmbrăcat.

Am participat la serbarea de Crăciun a piciului meu (nu mai este pici, are 14 ani aproape) la Şcoală Specială nr. 5. Startul serbării a întârziat deoarece o aşteptăm pe Nicoleta… A sosit într-un târziu alături de tatăl ei, un om simplu, slab rău şi îmbrăcat în costum de lucrător la ADP Sct. 3…

Omul s-a învoit probabil de la muncă câteva ore să fie alături de faţă… Nu a intrat în sala de clasă, ruşinat probabil de cum este îmbrăcat şi a rămas pe hol… și-a început bărbatul povesteirea pe Facebook.

„Are cinci copii acasă!”

El a vorbit cu Marius despre problemele pe care le are și a aflat lucruri sfâșietoare. Nicoleta mai are patru frați acasă, iar ea are grave probleme de sănătate.

Are cinci copii acasă, Nicoleta fiind o fată cu probleme locomotorii şi mentale. Mi-a spus că are nouă pareze, merge foarte greu. El urmează să-şi piardă mâna stângă, de la cot în jos, din cauza unui accident suferit, care i-a secţionat tendoanele. Mişcă doar două degete şi aşa face curat pe stradă. Îmi explica cum ţine matura.

Citeşte şi: Povestea copilăriei lui Rică Răducanu, marcată de divorțul părinților. Tatăl l-a furat din brațele mamei: „A plecat în armată și n-a mai venit”

Nu ştiu ce fel de accident a suferit, dar spune că deja are cangrenă şi în scurt timp va merge să o amputeze. Soţia lui nu munceşte şi are grijă de copii şi de faţă cu nevoie speciale. Are 30 ani de vechime în munca pe stradă şi un salariu de doar 1.500 lei pe lună în mână. Spera la o mărire. Mi-a recunoscut că are zile în care nu mănâncă nimic, ca să poată hrănii copiii…Nu mințea, este foarte, foarte slab. Pe 23 este ziua lui de naştere… şi spunea că de Crăciun nu are mai nimic de pus pe masă”, a continuat bărbatul pe Facebook.

„Sunt şi alţi oameni poate mult mai nevoiaşi decât Marius!”

Citeşte şi: Povestea moștenitoarei imperiului lui Gianni Versace. Cum arată Allegra, fiica Donatellei Versace, după ce s-a luptat cu anorexia și a dispărut din viața publică

El a fost profund mișcat de cazul familiei Nicoletei.

Eu mă plâng de problemele prin către trec în perioada asta, dar Dumnezeu mi-a arătat că sunt oameni mult mai necăjiţi decât mine… Ştiu, sunt şi alţi oameni poate mult mai nevoiaşi decât Marius (aşa îl cheamă), dar el mi-a ieşit în cale, iar eu o să-l ajut. Vă urez sărbători fericite…P.S. Am uitat să spun că stă cu chirie…1000 lei pe lună chiria, şi 1000 dările… – și-a încheiat el postarea.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter