Părinții elevului de clasa a III-a din Slobozia, umilit de învățătoare: „A mai fost un incident acum două săptămâni”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 04 martie 2021, 16:19

Cazul elevului de clasa a III-a din Slobozia care a fost umilit de învățătoare că i-a oferit un mărțișor făcut de el a stârnit un val de indignare în răndul părinților.

Acum, ies la iveală noi detalii legate de incident, tatăl băiatului explicând că învățătoarea respectivă este “pretențioasă la cadouri” și că nu este prima data când s-a luat de băiat din cauza lipsei banilor. Tatăl băiatului nu are un loc de muncă, iar mama lui are o pensie de handicap și din acest motiv, veniturile familiei sunt foarte mici.

Citește gratuit ediția de martie a revistei Unica. O găsești AICI

„Doamna învăţătoare spune că băiatul meu ar fi interpretat greşit ce i-a spus. Însă sunt colegi de clasă ai copilului meu care au confirmat că s-a întâmplat cum a spus copilul meu şi că doamna l-a umilit verbal, am luat legătura cu ei. La fiecare oră, doamna învăţătoare i-a spus că îi dă cadoul înapoi. Doamna învăţătoare este pretenţioasă la cadouri. A mai fost un incident acum două săptămâni. În clasă au fost aduse mai multe cărţi, iar doamna învăţătoare i-a spus băiatului meu: Tu nu cumperi că tu nu ai bani”, a explicat tatăl copilului, potrivit adevărul.ro.

Acesta a mai spus că nu există vreun document medical care să ateste că băiatul său ar fi hiperactiv, după cum spun oficialii şcolii.

Foto – 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter