Orașul din Elveția care le oferă turiștilor bani pentru a-l vizita

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 24 august 2020, 12:59
În contextul pandemiei de COVID-19, multe țări încearcă tot felul de metode inedite pentru a revitaliza turismul. Autoritățile dintr-un oraș din Elveția s-au gândit să atragă turiști oferindu-le bani. 

Autoritățile din Geneva vin cu o ofertă tentantă pentru cei care sunt dispuși să-și petreacă cel puțin două seri la un hotel în orașul elvețian, situat pe malul celui mai mare lac din Europa, lacul Leman sau Geneva. Vizitatorii pot primi 100 de franci elvețieni sub forma unui card cadou, pe care îl pot folosi la o serie de hoteluri, restaurante, cafenele şi baruri.

Citește online gratuit numărul de august al revistei Unica

Pe lista partenerilor sunt incluse și hoteluri de cinci stele, restaurante cu stele Michelin, precum și numeroase atracții turistice, cum ar fi muzee sau o piscină în aer liber, situată pe malul lacului Geneva. 

Citește și: Țara care oferă 3.000 de dolari turiștilor care se îmbolnăvesc de COVID-19 pe teritoriul ei

Data limită până la care poate fi folosit cardul cadou este 31 decembrie 2020. Valoarea voucherului nu poate fi transformată în cash și nici nu se vor restitui banii care nu vor fi cheltuiți, potrivit The Independent.

Și alte state din lume au apelat la oferte de nerefuzat pentru a atrage turiști. Insulele Canare au început să le ofere turiştilor asigurări gratuite privind incidentele legate de infectarea cu noul coronavirus pe teritoriului lor. De asemenea, anumite stațiuni, cum ar fi Cancun, au lansat campanii atractive și oferă cazări gratuite sau reduceri generoase.

Sursă foto: Shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter