Oana Zăvoranu face vizite secrete la puşcăria Jilava

De Libertatea.ro, pe

Viaţa lui Maximilian Bălăşescu, cel supranumit “procurorul vrăjitoarelor” după ce le-a anchetat şi băgat la beci pe vrăjitoarele Melisa şi Vanesa, s-a schimbat complet la începutul anului 2012. Fostul şef al Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea a fost arestat pentru o presupusă mită de 300.000 de euro şi azvârlit la beci pentru cinci ani. Aproape i-a rămas familia – soţia, fratele şi cumnata -, dar şi martorul principal în dosarul al cărui anchetator principal era: Oana Zăvoranu. Aceasta l-a vizitat îmbrăcată în haine negre, asemănătoare cu cele ale măicuţelor, pentru a nu fi recunoscută.
Acum mai bine de trei ani, pe când era prim-procuror, Bălăşescu coordona o dificilă anchetă într-un caz cu iz de cămătărie, vrăjitorie şi înşelăciune în care victimă era Zăvo. Vedeta le plătise bani frumoşi vrăjitoarelor Melisa şi Vanesa, pentru incantaţii magice care să i-l aducă înapoi pe Pepe. În timpul procesului, lucrurile au scăpat de sub control şi Bălăşescu a fost arestat pentru mită. Acela a fost momentul în care gura lumii a scos la iveală o aşa-zisă poveste de amor înfiripată între anchetator şi martorul Oana Zăvoranu.

De după gratii, într-un interviu acordat în exclusivitate ziarului Libertatea, Max a negat existenţa vreunei relaţii amoroase între el şi Zăvo, cea pe care, de altfel, a şcolit-o în tainele folosirii echipamentelor de ascultare folosite la interceptarea vrăjitoarelor. “E o prostie… Nu am avut o relaţie cu partea vătămată Oana Zăvoranu decât cea profesională. Am audiat-o zeci de ore. În anumite etape ale anchetei ea a purtat tehnică de ascultare şi a trebuit să o «antrenez », cum se spune”, declara, la vremea respectivă, fostul procuror.

Citeşte mai multe pe Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter