O fostă actriță de televiziune s-a sinucis la 33 de ani

De Oana Savin, pe
O tânără actriță de televiziune din Marea Britanie s-a sinucis la scurt timp după ce mama sa a murit din cauza unui cancer la sân. Cady Stewart „nu voia să fie fericită”, ci „să sufere”, după decesul mamei ei, Sharon.

O verișoară de-a fostei actrițe de televiziune a declarat pentru Mirror Online că Cady, care a locuit cu mama ei, „nu voia să se simtă fericită”, în schimb „voia să fie rănită”, în lunile după moartea mamei sale.

Pe 2 iunie Cady a scris un bilet de sinucigaș în care și-a rugat prietenii să aibă grijă de cățelul ei Pomeranian, Bella.

Tânăra a fost găsită fără viață după ce a luat o supradoză de droguri, după ce o prietenă a încercat să o contacteze de mai multe ori însă nu a primit niciun răspuns.

Cady, care locuia în Greater Manchester, putea fi des văzută în show-urile de televiziune. De asemenea, ea avea joburi în hairdressing și vânzări. Tânăra dezvoltase o relație foarte apropiată cu mama sa, care era părinte singur.

Sharon Stewart a murit în noiembrie 2017, la vârsta de 50 de ani.

Tatăl ei nu s-a implicat deloc în creșterea ei. A încercat să o contacteze pe Facebook și când am întrebat-o dacă se va întâlni cu el a spus nu pentru că el nu a fost niciodată alături de ea”, a afirmat verișoara lui Cady.

A locuit cu mama ei și a petrecut mult timp cu bunica ei. Am fost o familie unită, am amintiri frumoase cu ea și îmi era ca o soră. Cady era foarte apropiată de mama ei. A fost o fată cu suflet frumos, destul de liniștită. Am fost foarte apropiată de Cady până în urmă cu trei ani când mama ei a fost diagnosticată cu cancer în fază terminală”, a mai spus aceasta.

A fost o perioadă dificilă pentru toată lumea. În timp ce starea lui Sharon a început să se deterioreze, lui Cady îi era tot mai greu să facă față. În noiembrie 2017 mama sa a murit, iar Cady a luat o supradoză și a fost dusă de urgență la spital. Atunci a spus că are nevoie să fie cu mama ei”, a încheiat Gemma.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter