O cântăreaţă însărcinată în 8 luni a fost împuşcată pe scenă

De Oana Savin, pe
Samira Sindhu, o cântăreaţă în vârstă de 28 de ani, care era însărcinată în opt luni, a murit după ce un spectator a împuşcat-o în timpul unei reprezentaţii.

Tânăra se afla la o petrecere şi cânta aşezată pe scaun, aceasta fiind însărcinată. Bărbatul care a împuşcat-o s-ar fi înfuriat deoarece Sindhu nu a vrut să stea în picioare. Potrivit acestuia, nu ar fi vrut să o ucidă, ci să tragă un foc în aer, relatează BBC News.

Citeşte şi: Și-a riscat viața din dragoste și își crește copilul în spital, după ce a fost împușcată

Conform declaraţiilor soţului solistei, agresorul a scos pistolul şi a ameninţat-o că o împuşcă dacă nu se ridică de pe scaun pentru a cânta din picioare. În momentul în care Samira i-a spus că nu se poate ridica, el a împuşcat-o.

Incidentul a fost filmat de unul dintre spectatori. În imagini se vede cum mai mulți bărbați se apropie de scenă și aruncă cu bani spre cântăreață. Câteva secunde mai târziu se aud trei împușcături, iar tânăra se prăbușește la pământ.

Citeşte şi: O cântăreață, fostă concurentă la „Vocea”, împușcată în timpul unui concert| VIDEO

O singură persoană a fost arestată pentru moment, însă mai mulţi artişti care au protestat şi cer să se facă dreptate în cazul tinerei, susţin că şi alţi doi bărbaţi ce se aflau la concert trebuie să fie reţinuţi.

Samira Sindhu era o celebritate locală în Pakistan, având cel puțin opt albume cu muzică Sindhi folk și muzică Sufi. Principalele venituri ale artistei erau însă obținute la spectacole private și petreceri.

Foto: Captură Youtube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter