Nelu Ploieşteanu: „Vreau să mor pe pământ, nu în aer”

De Libertatea.ro, pe

Tragediile aviatice din ultima perioadă ar putea speria pe oricine, dar nu şi pe vedetele noastre, care spun că nu au nici cea mai mică teamă să urce în avion. Doar Nelu Ploieşteanu se ţine tare: nu va mai zbura în veci!
Nelu Ploieşteanu povesteşte că nu a mai pus piciorul în avion de 17 ani, când a trăit o spaimă care i-a adus multe coşmaruri. Văzând accidentele aviatice din ultima perioadă, cântăreţul şi-a confirmat încă o dată că a făcut bine când a luat decizia de a nu mai zbura în veci.

„Imediat după Revoluţia din 1989 am plecat să cânt în Cipru. La întoarcere a fost buba: am zburat cu un aparat atât de mic, încât ziceai că-i o Dacie. Am făcut 8 ore, erau turbulenţe foarte puternice, m-am rugat tot drumul să ajung cu bine acasă. Ajuns la locuinţa mea, m-am pus în genunchi şi am zis: Doamne, îţi mulţumesc că m-ai adus cu bine şi îţi promit că nu mă mai urc în avion. Vă spun sincer, vreau să mor pe pământ, nu în aer. Am făcut o obsesie: mă uit la toate filmuleţele pe net cu «Dezastre în aer»”.

Citeşte mai multe pe Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter