Minodora a avut o copilărie marcată de neajunsuri

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Luni, 26 octombrie 2020, 14:31

Invitată în platoul emisiunii Vorbește Lumea, Minodora a vorbit deschis despre copilăria ei.

Minodora a avut o copilărie marcată de neajunsuri

„Copilăria mea a fost sărăcuță. (…) Automat vine și tristețea când îți dorești și tu ca orice copil nu știu ce adidași sau nu știu ce pantaloni sau nu știu ce geacă. (…)

Atunci se știa și în clasă că copilul lui cutărescu este mai avut, celălalt este mai sărăcuț. Se știa și se vedea lucrul ăsta. A fost așa oarecum frustrant în perioada în care eram copil. (…)

N-aveam nici ouă, nici brânză. Mâncam fasole la micul dejun. Stăteam la bloc, la Reșița, iar la țară nu aveam bunici care să ne trimită. Asta a fost. A fost greuț. Mama făcea eforturi.

În afară de muncă, mai mergea în Iugoslavia și vindea diferite chestii. Venea cu câte o geacă. Mi-a cumpărat o dată un casetofon cu leduri. Casetă cu Dr. Alban și Mariah Carey. Ulterior m-a ajutat acel casetofon. (…)

Eu am început să câștig bani de la 14 ani pentru că am început să cânt în restaurante. Câștigam bani în fiecare seară. Cântam până noaptea târziu. (….)

A doua zi adormeam cu capul pe bancă la școală. Mă lua somnul pentru că pierdeam ore multe. Din bănuții pe care îi făceam dădeam în casă și ajutam la cumpărături, să avem ce ne trebuie”, a declarat Minodora.

Minodora: „Aceste lipsuri m-au afectat sufletește”

Cu o seară înainte, solista a mai scris în mediul online: „În copilărie, chiar și adolescență pot să spun, am avut parte de multe neajunsuri!!!

Aceste lipsuri m-au afectat sufletește, însă mi-au dat totodată putere și ambiție să îmi doresc să realizez lucruri!!! Ajutorul, sprijinul meu principal, se datorează mamei mele (stâlpul meu).

M-a învățat să fiu puternică, să fiu ambițioasă, să țin mereu capul sus, să am încredere în mine, pentru că pot și nu în ultimul rând să fiu demnă!!! Demnitatea este foarte importanta!!!

Mulțumesc, Mica mea, pentru toate sfaturile care mi-au fost și îmi sunt de-a lungul vieții ca niște „legi sacre” și nu exagerez”.

Foto: Facebook

Citește și:

Hilary Duff este însărcinată cu al treilea copil! Prima imagine cu burtica

Viviana Sposub, despre relația cu George Burcea: „Lucrurile se întâmplă de la sine și se întâmplă atât de frumos”

Fostul fotbalist brazilian Ronaldinho a fost diagnosticat cu COVID-19

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter