Mario Iorgulescu, declarații șocante la trei ani de la accidentul în urma căruia o persoană a fost ucisă

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 10 februarie 2023, 15:30

Mario Iorgulescu (26 de ani), fiul şefului Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, a făcut recent o serie de dezvăluiri neașteptate legate de noaptea accidentului petrecut în 2019, în care un tânar a murit.

Amintim că în data de 8 septembrie 2019, Mario a produs un accident auto în urma căruia o persoană și-a pierdut viața. Tânărul nu ar fi oprit la semafor și conducea cu o viteză de 143 de kilometri la oră. Autoritățile au stabilit că Mario Iorgulescu se urcase la volan sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor interzise. Victima accidentului, Daniel Vicol, avea 24 de ani și avea doi copii.

Update 10 februarie 2023Tribunalul București a decis, vineri, 10 februarie, că Mario Iorgulescu trebuie să execute 15 ani și 8 luni de închisoare. Decizia nu este definitivă.

Mario Iorgulescu, primul interviu după ce a omorât un tânăr într-un accident de mașină

În urma accidentului, Mario Iorgulescu a fost condamnat la o pedeapsă de trei ani de înschisoare cu executare pentru complicitate și infracțiunea de lipsire de libertatea.

Fiul lui Gino Iorgulescu a declarat acum că și victima s-ar fi aflat sub influența drogurilor în momentul tragediei.

Victima era și ea drogată. Actele le are și avocatul meu. Dar acum nu pot vorbi cu el, nu am numărul lui și sunt certat cu ai mei. Cu tata nu mai vorbesc de vreo două luni, iar cu mama m-am certat aseară. Mă tot cert cu ei de trei ani de zile, în fiecare zi aproape. Nu merg lucrurile între noi” – a precizat Mario Iorgulescu, pentru Fanatik.ro.

Citeşte şi: Decizia Tribunalului în cazul Mario Iorgulescu

Citeşte şi: Reacția lui Șerban Huidu după apariția glumelor care îl compară cu Mario Iorgulescu

Citeşte şi: Adevarul despre situația lui Mario Iorgulescu: „Nu a fost niciodată internat în spitalul San Raffaele”

Citeşte şi: Mario Iorgulescu, condamnat definitiv la 3 ani de închisoare cu executare

Mario Iorgulescu: „Preferam să fiu la pârnaie!”

Tânărul se află în Italia, într-o clinică psihiatrică, și a mai spus că ar fi preferat să-și ispășească pedeapsa la închisoare.

Preferam să fiu la pârnaie, era mai simplu decât aici, dar să fiu sănătos. Aveam cu cine să vorbesc măcar, trecea timpul mai repede decât aici. Fac terapie tot timpul, medicamentație, mă ajută să stau pe linia de plutire, dar tot nu e bine. Mi se agravează constant situația.

Mie mi-a fost descoperită acea leziune pe lobul frontal al creierului. Am făcut aici și terapie cu magneți și cu electroșocuri. Din ce știu, problemele mele medicale nu pot fi tratate în România… Și nu aș vrea să sfârșesc într-un spital de nebuni – a adăugat Mario, potrivit aceleiași surse.

Familia victimei îl vrea pe Mario Iorgulescu în România

Dosarul lui Mario Iorgulescu a fost amânat de mai multe ori, avocații lui făcând tot posibilul pentru a-l judeca într-un caz de omor din culpă, pentru a primi și o pedeapsă cu suspendare. Dar familia victimei a făcut o plângere și pentru omor.

Patricia, iubita lui Daniel Vicol, își dorește foarte mult ca Mario să fie adus în țară penru a plăti pentru faptele sale.

Sper să îl văd în România, să plătească pentru ceea ce i-a făcut barbatului meu. Trag speranța că Justiția își va face treaba, că îl va găsi vinovat. Au trecut mai bine de doi ani de când vrem să îl aducem în fața judecătorilor pe omul care mi-a omorât viața și sufletul. Acum, tot ce mai am este speranța că va veni să își execute pedeapsa pe care o merită – a declarat Patricia, iubita victimei, după ce Mario Iorgulescu a fost trimis în judecată pentru omor.

Foto – Arhivă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter