Mario Iorgulescu a fost condamnat la 15 ani și 8 luni de închisoare. Ce daune morale trebuie să plătească, după accidentul în care a murit un om

De Oana Savin, pe

Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, a fost condamnat, vineri, la 15 ani și 8 luni de închisoare, de către magistrații Tribunalului București. Tânărul în vârstă de 27 de ani a fugit în Italia, imediat după ce a provocat un accident soldat cu decesul unui om.

Fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal este acuzat de omor, conducerea unui vehicul fiind sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe și complicitate la lipsire de libertate, după ce ar fi fost implicat în răpirea, sechestrarea și agresarea unui bărbat.

Mario Iorgulescu, condamnat la 15 ani și 8 luni de închisoare

Vineri, magistrații Tribunalului București l-au condamnat pe Mario Iorgulescu la 14 ani de închisoare pentru omor, doi ani de închisoare pentru conducere a unui vehicul fiind sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, la care au adăugat pedeapsa complementară a interzicerii unor drepturi, pe o perioadă de cinci ani, potrivit HotNews.

Fiul lui Gino Iorgulescu a mai primit o condamnare, în anul 2021, de 3 ani de închisoare cu executare pentru complicitate la lipsire de libertate.

Citește și: Mario Iorgulescu, declarații șocante la trei ani de la accidentul în urma căruia o persoană a fost ucisă

Citește și: Mario Iorgulescu, condamnat definitiv la 3 ani de închisoare cu executare

Acum, Tribunalul București a decis contopirea pedepselor din ambele dosare. Astfel, Mario ar avea de executat 15 ani și 8 luni de închisoare.

Mai mult, instanța a decis ca datele genetice ale lui Mario Iorgulescu să fie introduse în Sistemul Naţional de Date Genetice Judiciare.

De asemenea, tânărul trebuie să plătească daune morale rudelor victimei accidentului în valoare de 100.000 euro, precum și daune materiale de 50.000 euro.

Fiul lui Gino Iorgulescu a provocat un accident rutier în 2019. O persoană a murit

În anul 2019, Mario Iorgulescu a provocat un accident rutier ce s-a soldat cu un mort. Înainte de a urca la volan, fiul lui Gino Iorgulescu consumase alcool și cocaină.

Imediat după producerea accidentului, Mario a fugit în Italia, unde se află și în prezent.

De asemenea, în anul 2016, Mario Iorgulescu, împreună cu alte persoane, ar fi ar fi răpit de pe stradă un tânăr care le împrumutase bani, l-ar fi sechestrat și bătut.

Tânărul este urmărit internațional, după ce Tribunalul București a emis un mandat european de arestare.

Sentința în acest dosar nu este definitivă.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter