Un mare actor conduce o maşină veche de 11 ani, pe când Bianca se lăfăie într-un bolid de 80.000 €

De Libertatea.ro, pe

A jucat în zeci de filme, numele lui este cunoscut şi peste hotare, însă valoarea sa nu se reflectă câtuşi de puţin în maşina pe care o conduce. Maestrul Florin Piersic are de peste un deceniu acelaşi model de autoturism, marca Ford şi, cu o privire tristă, se uită cu jind la bolidul Biancăi.
Actorul a fost întrebat de concurente la filmările emisiunii „Te pui cu blondele?” (Antena 1) ce maşină deţine, iar Florin, modest din fire, a zis că are una depăşită ca model, de care nu se desparte însă de vreo 11 ani. Atunci, toţi i-au sărit în cap că multe asistente TV, inclusiv Bianca Drăguşanu, care conduce un BMW de 80.000 de euro, au, în comparaţie cu el, bolizi care costă cât un aparatament.
Maestrul a zâmbit cu subînţeles, dar, galant din fire, nu s-a luat de soţia lui Victor Slav, precizând doar că, momentan, aşa stau lucrurile în România: „Eu fac naveta Cluj – Bucureşti de 11 ani cu Fordul meu, după cam 50 de ani de muncă, dar asta e”, a spus el, cu o voce stinsă, ca a unui om nedreptăţit. Artistul trebuie să joace şi acum, la cei 77 de ani ai săi, ca să poate trăi, căci pensia ar fi mult prea mică, însă nu se plânge, considerând că munca îi menţin tinereţea şi pofta de viaţă.
Citeşte mai multe despre Florin Piersic pe Libertatea.ro
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter