Mafia italiană îl vrea mort pe Papă: ”Ar putea fi ucis de un cardinal”

De Libertatea.ro, pe

Ales de mai bine de un an, Papa Francisc s-a decis să “cureţe” imaginea Bisericii Catolice pe care o conduce, chiar dacă asta înseamnă chiar să-şi pună viaţa în pericol. Dovadă stau mărturiile oamenilor de încredere ai Suveranului Pontif, care susţin că, din cauza luptei împotriva corupţiei, şi-a făcut mulţi duşmani.
Pus pe fapte mari, Papa Francisc (77 de ani) nu se gândeşte la consecinţele pe care le are decizia sa de a mai spăla din păcatele angajaţilor de la Vatican.
Şi-a început Pontificatul prin a se apropia de oamenii sărmani, prin a recunoaşte actele de pedofilie comise de-a lungul anilor de mulţi prelaţi catolici şi, mai ales, a „curăţat” Banca Vaticanului de cardinalii corupţi care o conduceau şi care spălau prin această instituţie sute de miliarde de euro ai Mafiei italiene.
Îndepărtarea de la Vatican a unora dintre cei mai cunoscuţi şi influenţi cardinali l-a transformat pe Papa Francisc într- o ţintă a Camorrei (mafia din Peninsulă). Sub protecţia anonimatului, câţiva apropiaţi ai Suveranului Pontif au mărturisit că paza acestuia a fost triplată. Lui nu-i convine deloc, deşi este conştient că viaţa sa este în pericol.
Află mai multe detalii pe site-ul Libertatea.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter