Luxul cu care își tratează Putin iubita. Președintele i-a oferit Alinei Kabaeva un Palat

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Joi, 02 martie 2023, 13:45

Președintele rus Vladimir Putin locuiește cu iubita sa, gimnasta Alina Kabaeva, și copiii lor într-un palat de lux. Ancheta declanșată de grupul de media Proekt dezvăluie viața lor secretă din Valdai, unde Kabaeva are propriul ei conac de lux, la 400 de mile nord-vest de Moscova.

Situată într-o pădure din Valdai, la 400 de mile în afara Moscovei, proprietatea a fost construită la scurt timp după ce Putin a intrat pe scena politică, în 1996, se arată în raport. El deține rolul de președinte al Rusiei sau de prim-ministru din 1999. „Vă vom spune unde se ascund”, spune publicația, potrivit Daily Mail.

Putin a construit câte o casă pentru fiecare femeie din viața lui

Putin a vrut să construiască la comandă casa, care să semene cu palatul de iarnă din Sankt Petersburg, cunoscut sub numele de „casa de aur”. În urma divorțului său oficial de fosta primă doamnă, Lyudmila Ocheretnaya, Putin, 70 de ani, a adus-o pe Kabaeva, de 39 de ani, pe proprietate. Apoi, în 2020, a început să construiască o nouă casă pentru partenera sa, Kabaeva.

„În 2021, a apărut un doc pentru bărci lângă casa lui Kabaeva”, se spune în raport.  De la acesta, se poate lua o barcă care trece peste un mic canal și duce către un parc uriaș al palatului, amenajat pe un teren de 28 de hectare (70 de acri). Aceste terenuri au fost cândva locul unei pepiniere de copaci, unde au fost cultivate puieți de conifere pentru a restabili Parcul național.

Proprietatea are și un complex spa uriaș, cu solar

„La aproximativ aceeași distanță de casele lui Putin și Kabaeva se află un complex spa uriaș, cu solar, o cameră criogenă, o piscină de 25 de metri, o saună, o cameră cu nămol, băi de masaj, zone de cosmetică și stomatologie”.

Putin își folosește „trenul blindat personal” pentru a călători la ascunzătoarea sa de pe malul lacului. „Din acest motiv, a fost construită o stație secretă, păzită, lângă reședința lui”, spun jurnaliștii de la Proekt.

Kabaeva, răsfățată de Putin, dar și de angajați

Proekt a capturat imagini din satelit ale casei. Putin are, de asemenea, gări private pentru reședința sa din Soci și Novo-Ogaryovo, lângă Moscova.

Se spune că Alina Kabaeva are, de asemenea, o grămadă de „însoțitori” care au grijă de toate nevoile ei pe proprietate.

Se crede că Putin și Kabaeva au mai mulți copii împreună, care sunt ținuți departe de ochii publicului.  În cursul acestei investigații, jurnaliștii de Proekt au aflat multe detalii despre relația dintre președintele rus și amanta sa, iar toate acestea par să fi fost copiate din cărțile de istorie”, se arată în raport.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter