LadyFIT App: Un stil de viaţă sănătos chiar pe telefonul tău!

De Unica.ro, pe

Lansarea aplicaţiei de smartphone și tabletă “LadyFIT Gym app” a avut loc luni, 10 decembrie, la Hotel Intercontinental.
Compatibilă cu iOS si Android, aplicaţia este o platformă complexă, ce oferă utilizatorilor nu numai posibilitatea de a vizualiza orarul, ci și de a interacţiona cu antrenorii LadyFit și celelalte cliente. De asemenea, acestea îşi pot încărca fotografiile de la sală sau vor putea suna pentru sfaturi personalizate direct din aplicaţie, salvând, astfel, timp.

Aplicaţia nu este doar pentru clientele LadyFIT, ci și pentru persoanele din afara sălii și chiar din alte orașe, conţinând o secţiune numită “LadyFIT TV”, unde se vor regăsi exerciţii sub formă video, updatate constant.

„Plănuim să dezvoltăm în continuare pe partea de comunicare, să dezvoltăm în continuare aplicaţia. Vrem să ne schimbăm site-ul de internet, să-l migrăm spre o platformă multimedia prin care să putem oferi şi mai multe informaţii şi mai multe modalităţi de a cunoaşte lucruri despre sport şi viaţă sănătoasă şi nu în ultimul rând dorim să ne extindem mai degrabă către domeniul medical, astfel încât folclorul să aibă o marjă mai mică şi să fie lucruri mai degrabă ştiinţifice pe care să le discutăm cu clientele noastre.” a declarat Cori Grămescu, managerul sălii LadyFIT și unul dintre cei mai cunoscuţi antrenori de fitness din România.

Așadar, acum puteţi descărca gratuit aplicaţia LadyFIT căutând “ladyfit” în AppStore. Paşii sunt simpli: Search, Download, Install şi ai parte de cele mai în vogă tips-uri în materie de healthy lifestyle, reţete delicioase, cu puţine calorii şi antrenamente chiar la tine acasă, direct de pe telefon sau tabletă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter