Klaus Iohannis s-a vaccinat împotriva COVID-19. Ce a declarat președintele

De Unica.ro, pe
Klaus Iohannis s-a vaccinat astăzi împotriva COVID-19, la spitalul Militar din București. Președintele României a dat astfel startul etapei a II-a a campaniei de vaccinare. 

Președintele Klaus Iohannis a fost vaccinat împotriva COVID-19 astăzi, 15 ianuarie, la ora 10:00, la spitalul Militar din Capitală. Șeful statului, în vârstă de 61 de ani, a primit prima doză din serul produs de Pfizer-BioNTech.

Tocmai m-am vaccinat. Este o procedură simplă, nu doare și vreau să subliniez că acest vaccin este sigur, este eficient și recomand tuturor vaccinarea”, a declarat Klaus Iohannis după ce s-a imunizat. 

Citește și: Teo Trandafir, despre vaccinul anti-COVID-19: O să declanșez o mică isterie, dar…

Vaccinarea, împreună cu respectarea măsurilor de restricție, ne vor scoate din pandemie”, a mai spus el, potrivit Digi24.

Și premierul României, Florin Cîțu, va merge să se vaccineze împotriva COVID-19 mâine, 16 ianuarie, la ora 12.00, la Spitalul Militar Central.

A început etapa a II-a a campaniei de vaccinare

Tot astăzi a început etapa a II-a a campaniei de vaccinare împotriva COVID-19. Aceasta este dedicată persoanelor de peste 65 de ani, celor care suferă de boli cronice, dar și lucrătorilor „care desfășoară activități în domenii-cheie, esențiale”.

Cei care se încadrează în aceste categorii se pot înscrie de astăzi pe listă pentru a primi vaccinul. Vaccinările încep în data de 18 ianuarie 2021.

Citește și: Campania de vaccinare, etapa a II-a. Unde te poți vaccina în București. Lista completă a centrelor

Sursă foto: captură video

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter