Klaus Iohannis, despre sărbătorile pascale din 2021: „Nu îmi doresc să îngrădim accesul la biserică”

De Unica.ro, pe
Sărbătorile pascale se apropie, iar președintele Klaus Iohannis spune că își dorește ca autoritățile să gestioneze pandemia de COVID-19 astfel încât românii să poată să meargă la biserică și să petreacă Paștele cu familiile lor. 

După ce a declarat că nu se dorește o carantină națională pentru România, președintele Klaus Iohannis a mai spus și că și-ar dori ca anul acesta românii să își petrească sărbătorile pascale cu familia și să poată să meargă la biserică.

„Anul acesta sărbătorile sunt la o distanță mare (Paștele catolic față de cel ortodox – n.r.). Acum în 4 aprilie vor sărbători catolicii, evanghelicii, reformații, iar la începutul lunii mai vor sărbători creștinii ortodocși.

Eu îmi doresc tare mult să gestionăm pandemia în așa fel încât lumea să poată să meargă și la biserică, să se întâlnească, sigur, în cerc mai restrâns, dar să se poată întâlni cu familia fără să avem petreceri cu multe persoane”, a afirmat, miercuri, Klaus Iohannis.

Citește și: George Segal a murit. Actorul american avea 87 de ani

Cristina Cioran este însărcinată pentru prima dată

Scrisoarea unei amante către toate femeile măritate

Cum arată Gina Pistol la doar câteva zile de la naștere

„Nu îmi doresc să îngrădim accesul la biserică. Sunt Sfintele sărbători de Paști, oamenii vor să meargă la biserică și trebuie să găsim soluții ca să poată merge la biserică”, a adăugat șeful statului, potrivit Digi24.

Sursă foto: Profimedia

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter