Kassandra Rotariu, tânăra care a suferit 49 de operații până la 15 ani, aleasă șefa clasei într-un liceu de top

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 02 octombrie 2020, 14:19

Kassandra Rotariu, fetița care a îndurat 49 de operații până la vârsta de 15 ani, a intrat la unul dintre cele mai bune licee din Timișoara, la „Liceul Teoretic William Shakespare”.

Tânăra s-a adaptat rapid în colectivul liceului, se înțelege bine cu profesorii și colegii, iar pentru că are spirit organizatoric și o atitudine de lider, Kassandra a fost numită șefa clasei.

Kassandra Rotariu are o poveste de viață îngrozitoare. Are 15 ani, iar ultimii 10 ani și i-a petrecut prin spitale, pe mesele de operații. Kassandra fost nevoită să treacă prin 49 de intervenții chirurgicale după ce bunica sa a bătut-o crunt, rupându-i oasele.

Fata, adoptată de fostul mare fotbalist Iosif Rotariu, a fost diagnosticată și cu o boală nemiloasă – osteomielită, afecțiune gravă a sistemului osos, caracterizată prin infecții care distrug țesutul articulațiilor.

Cu toată că a îndurat atât de multe suferințe pricinuite de problemele de sănătate, tânăra s-a dovedit a fi o luptătoare și și-a păstrat mereu zâmbetul pe buze.

Citește gratuit ediția de octombrie a revistei Unica. O găsești AICI

„Kassandrei îi place foarte mult la liceu. A intrat pe baza notei de la atestat (n.r. Cambridge), a luat zece, știe engleza foarte bine. Acum face două săptămâni online, apoi va merge la școală. Îi place româna, scrie chiar și poezii. Se înțelege foarte bine cu colegii și cu domnii profesori, s-a adaptat rapid. A fost numită șefa clasei de către colegii ei pentru că are inițiative de organizare, se implică. Încă nu a luat note, dar îi place să învețe. Ne bucurăm că a intrat la acest liceu”, a declarat pentru Click! Iosif Rotariu.

Kassandra urmează să meargă la o clinică de fizioterapie din Franța pentru că are dureri mari de spate. Când va împlini 18 ani, tânăra va fi supusă unei noi intervenții chirurgicale în zona spatelui.

Sursa foto  -Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter