Kamara s-a împăcat cu soția lui? Iată ce mesaj a publicat Oana

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 30 martie 2018, 12:57
După ce și-au anunțat divorțul și au ieșit în public cu acuze grave unul la adresa celuilalt, ba mai mult, Kamara s-a mutat cu amanta sa, Mădălina, iată că apele par să se liniștească între artist și soția sa, Oana, sau, cel puțin, așa s-ar interpreta mesajul publicat de aceasta pe conturile de socializare.

Dacă ar fi să ne luăm după mesajul publicat de soția sa, atunci Kamara și Oana s-au împăcat și au dat uitării insultele și acuzele  dezvăluite la televizor: ”În spatele unui bărbat puternic se află întotdeauna o femeie și mai puternică care îi e alături”, – a punctat Oana într-un mesaj scris pe pagina sa personală de Facebook care însoțește o fotografie cu copilul lor, micuțul Leon, în vârstă de 3 ani. De asemenea, Oana l-a etichetat și pe Kamara în poză, ceea ce a derutat complet fanii care au cerut lămuriri: ”Suntem ca prieteni pentru cel mic” – a răspuns Oana când a fost întrebată dacă s-a împăcat cu Kamara.

Oana, sotia lui Kamara, si micutul Leon

 

Cu toate acestea, nu putem să trecem cu vederea că tot Oana a publicat la începutul acestei luni o poză în care apărea în brațele soțului său, undeva la munte, semn că cei doi continuă să-și petreacă timpul împreună.

Kamara si Oana s-au impacat

Kamara, membrul trupei Alb Negru, în vârstă de 41 de ani, mai are și o fată dintr-o relație anterioară, pe Stephanie Sara, care, între timp a devenit majoră și s-a transformat într-o adevărată domnişoară.

Citește și – Băiețelul lui Kamara suferă de o boală gravă

Citește și Cum arată fata lui Kamara. Are 18 ani și nu-i seamănă deloc

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter