Cătălin Măruță, anunț neașteptat despre emisiunea de la PRO TV: „Voi lipsi o perioadă”

De Ovidiu Cojocaru, pe

Cătălin Măruță a anunțat că urmează o perioadă complicată în viața lui. Vedeta de la PRO TV a transmis, în direct, că în următoarea perioadă va lipsi de la cârma emisiunii pe care o moderează.

Prezentatorul a făcut anunțul în ediția de marți a emisiunii, atunci când și-a anunțat telespectatorii că va urma o perioadă în care nu va mai apărea la televizor.

Cătălin Măruță anunță plecarea de la emisiune

De ani întregi, Cătălin Măruță prezintă aproape zilnic emisiunea de la PRO TV și niciodată nu a lipsit în cadrul vreunei ediții. Astăzi însă, soțul Andrei anunță de ce nu va mai apărea pe post, pentru o perioadă.

Cătălin Măruță spune că urmează să facă o operație de ligamente încrucișate, de care se teme, și care îl obligă, pentru o perioadă, să ia o scurtă pauză de la emisiune.

Soțul Andrei are o ruptură de ligamente la genunchi care i-a dat mari bătăi de cap în ultimele luni. Afecțiunea a părut, după ce s-a accidentat în vara trecută în timp ce era la mare cu familia.

„Joi sunt programat să fac o operație de ligamente încrucișate. Voi lipsi o perioadă de la emisiune. Îmi e frică de tot, îmi e frică de intervenție”, a spus cătălin Măruță în emisiunea de marți.

Citește și:  Cătălin Măruță s-a programat la doctor pentru o operație. Ce a pățit prezentatorul TV: „Li se întâmplă doar sportivilor de performanță”

Cătălin Măruță, de 15 ani la PRO TV

 Cătălin Măruță prezintă din 22 septembrie 2007 emisiunea divertisment La Măruță (Happy Hour până în septembrie 2013) la postul Pro TV. Anterior, a prezentat mai multe emisiuni în perioada în care a lucrat la canalul TVR 2.

De curând, Cătălin Măruță și-a lansat și podcastul, unde are săptămânal diferiți invitații din mai multe domenii.

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai îndrăgite și cunoscute cupluri din showbiz. Ei s-au căsătorit în 2008 și au împreună doi copii, pe David, 11 ani, și pe Eva, 7 ani. Vedeta a cunoscut-o pe artistă în 2005, în emisiunea pe care o prezenta atunci, Tonomatul DP 2.

Citește și: Andra, despre căsnicia cu Cătălin Măruță: „Nu cred că aș putea găsi pe altul”

Prezentatorul de la Pro TV povestea în trecut că și familia a fost de față când i-a cerut mâna Andrei.

„Îi făceam mereu declarații de dragoste, dar am vrut ca la căsătorie să fie martori și cei din familie, așa că am scos inelul la o masă la care erau și părinții. Mi s-a părut mai inspirat așa, să ne bucurăm toți de moment, de răspunsul ei. Bine că a spus da, că altfel aș fi avut mulți martori la un moment cam… ciudat!”, spune Cătălin Măruță.

Sursă fotografii: Facebook Cătălin Măruță

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter