Primele imagini cu Cătălin Măruță, după operație: „Împreună la bine și la greu” / Update

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Vineri, 13 ianuarie 2023, 09:58

UPDATE 16.35 Cătălin Măruță a ieșit din operație și a intrat în legătură directă cu colegii din emisiunea La Măruță. Intervenția chirurgicală a decurs perfect, iar moderatorul spune că se simte bine.

„Am putut să văd operația pe monitor. Totul a fost bine. Am fost un pacient ascultător. Urmează recuperarea pentru că de acum începe distracția. Mâine după-amiază mă externez, apoi e nevoie de câteva zile în care trebuie să respect câteva zile de proceduri (n.r de recuperare)”, a declarat Cătălin Măruță, imediat după operație.

Știre inițială

Cătălin Măruță va face astăzi o operație la picior. Soțul Andrei va suferi o intervenție chirurgicală pentru ligamente încrucișate. Prezentatorul de la PRO TV va lipsi, pentru câteva zile, de la emisiunea pe care o moderează de 15 ani.

Cătălin Măruță și Andra au postat pe rețelele de socializare un mesaj pentru fani, înainte ca prezentatorul să fie dus în sala de operație.

Cătălin Măruță, însoțit de Andra la operație

Andra nu a putut sta departe de soțul ei în ziua cea mare. Artista a mers la spital pentru a fi alături de Cătălin Măruță în ziua operației. Zilele trecute, în cadrul emisiunii, prezentatorul recunoștea că îi este frică de intervenție.

„Împreună, la bine și la greu. Chiar dacă Andra nu poate intra in sala de operații, nu face anestezia, nici nu ține bisturiul, totuși participă și ea la operația mea. Cu sprijin moral. Nu a putut să stea acasă. Nu m-a lăsat să plec singur spre spital. Așa este ea și, chiar dacă i-am spus să mă aștepte liniștită acasă, recunosc că sunt fericit că a vrut să vină. De fapt, nici eu nu aș fi putut să o aștept acasă… Vă mulțumesc pentru toate mesajele voastre de susținere”, a scris moderatorul de la PRO TV pe contul de Facebook.

Cătălin Măruță spune că după intervenție va mai rămâne internat o singură noapte în spital, apoi va fi externat. Cu toate acestea, vedeta va avea nevoie de câteva zile de recuperare. Din acest motiv, nu va putea merge să prezinte emisiunea zilnică de la PRO TV.

Citește și: Adela Popescu îl va înlocui pe Cătălin Măruță în emisiunea de la PRO TV. Primele declarații ale vedetei

Adela Popescu, înlocuitoarea lui Cătălin Măruță la PRO TV

Adela Popescu va prezenta emisiunea „La Măruță”., cât timp soțul Andrei se va reface după operația de la picior. Marți, 10 ianuarie, în timpul emisiunii, Cătălin Măruță i-a anunțat pe telespectatori că nu va mai fi LIVE pentru o perioadă, din cauza intervenției chirurgicale.

Adela Popescu va prezenta emisiunea La Măruță. Vedeta nu este străină deloc de platourile de televiziune și emisiunile în direct. Aceasta a prezentat în trecut matinalul „Vorbește lumea”, tot la Pro TV. Colegul ei de platou era la acea vreme Cove

„Știu ce înseamnă să ai zi de zi emisiune live, așa că nu aveam cum să nu-i sar în ajutor colegului Măruță, mai ales că noi am mai trecut prin momente dificile, în anii trecuți, când ne-am susținut la emisiuni. Sănătatea este pe primul lor, așa că îi transmit lui Cătălin toate gândurile mele bune, să aibă o recuperare ușoară și să nu-și facă griji pentru că voi ține ștafeta ridicată în emisiune. Mă bucur sincer că mă voi reîntâlni cu telespectatorii PRO TV și îi aștept, începând de joi, La Măruță”, a declarat Adela Popescu.

Sursă fotografii: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter