Sara Carbonero, fosta soție a lui Iker Casillas, operată de urgență la 3 ani după ce a învins cancerul. Reacția fotbalistului

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Joi, 24 noiembrie 2022, 16:51

La trei ani după ce a fost supusă unei intervenții chirurgicale pentru cancerul ovarian și ulterior a fost supusă chimioterapiei, Sara Carbonero a trebuit să fie din nou operată de urgență.

Jurnalista a fost operată la Clínica Universitaria de Navarra, conform informațiilor publicate ieri de presa spaniolă. Potrivit revistei Lecturas, operația a vut loc în urma unui control de rutină.

Fosta soție a fotbalistului Iker Casillas, operată de urgență

Echipa medicală de la spitalul din Madrid a decis să o opereze pe 21 noiembrie, dar revista nu oferă mai multe detalii despre intervenția la care a trebuit să fie supusă. Nici vedeta, pe numele ei reali Corral de Almaguer (38 de ani), nu a vorbit încă despre starea ei de sănătate.

VOTEAZĂ-ți produsele preferate la UNICA BEAUTY CELEBRATION! Care sunt cele mai bune produse cosmetice? 

Carbonero este încă internată la spital, unde a primit vizite de la familie și prieteni. Printre cei care au mers la ea se numără Isabel Jiménez. Ieri, jurnalista a publicat un story Instagram, unde are 3,4 milioane de urmăritori, în care prezenta o campanie a firmei sale pe care o conduce împreună cu Jiménez, Slowlove.

Reacția lui Iker Casillas, după răspândirea veștii în presă

Au existat multe instituții de presă care au făcut ecou veștii despre operația sa. Acest lucru nu i-a picat tocmai bine lui Iker Casillas, cu care Carbonero are doi copii, Lucas și Martín, și de care s-a despărțit în martie 2021 după 11 ani de relație.

Citește și: Iker Casillas, victima hackerilor. Pe contul său a fost postat un mesaj care susținea că este gay

Fotbalistul a scris pe Twitter o reacție în urma apariției acestui subiect în presă. Sportivul se află în Qatar pentru a comenta Cupa Mondială ca parte a echipei RTVE (televiziunea publică spaniolă)

„Cursa pentru a da știrile. Cursa pentru a da știrile chiar dacă este vorba despre sănătate. Cursa pentru a da vestea chiar dacă este sănătate și să nu te gândești la persoana implicată. Cursa pentru breaking news și a nu observa daunele pe care le fac și mediului înconjurător. Regretabil”, a scris sportivul, joi, pe profilul său de pe rețeaua de socializare, unde îl urmăresc peste 9,8 milioane de oameni.

În mai 2019, Carbonero a fost supus unei intervenții chirurgicale de cancer ovarian la câteva săptămâni după atacul de cord suferit de Iker Casillas, atunci când erau încă un cuplu și el încă mai juca ca portar la Porto. La câteva zile de la intervenție, jurnalista a fost nevoită să facă și un tratament de chimioterapiez.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter