Julia Jianu a divorțat în secret și s-a logodit

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 11 aprilie 2018, 13:18
Julia Jianu, fosta solistă a trupei Sexxy,  a decis că este momentul să-și refacă viața sentimentală. După ce a divorțat în secret de soțul său, Bogdan Jianu, cel care i-a fost alături aproape 17 ani, artista este pregătită pentru o nouă poveste de dragoste.

Julia Jianu s-a separat de câțiva ani de soțul său, însă a preferat să țină totul ascuns de ochii presei, cu toate că, între timp, a semnat actele de divorț și a devenit o femeie liberă. Înainte de Paște, Julia Chelaru, pe numele său de fată, a plecat într-o vacanță în Cipru și a fost pentru prima oară când și-a etalat noul iubit pe rețelele de socializare.

Julia Jianu si iubitul sau s-au logodit

Pentru că este o relație asumată, chipeșul bărbat care-i este alături Juliei a fost invitat de Paște la casa sa părintească din Piatra Neamț și a avut onoarea de a fi prezentat viitoarei soacre. Conform paginii sale de Facebook, misteriosul bărbat, care se autointitulează John pe rețeaua de socializare, este tatăl unui băiețel pe nume Benjamin și figurează ca fiind logodit. Amintim că Julia Jianu, în vârstă de 42 de ani, nu are copii din mariajul cu Bogdan Jianu, cu toate că a declarat în repetate rânduri că își dorește să devină mamă.

Julia Jianu alaturi de logodnicul sau, John

“Cântareața a depășit momentele dificile de după divorț și, acum, este extrem de fericită! Iubește și este iubită! De aceea, a ținut să dezvăluie tuturor că are un bărbat lânga ea care o înțelege cu adevărat și alături de care își vede viitorul! Drept dovadă, a și decis ca, de Paște, ea să îl prezinte familiei și să nu se dezlipească de el nici măcar o secundă” – a declarat o prietenă de-a Juliei pentru Wowbiz.ro.

Citește și – Detalii din culise. Cum s-au cunoscut Octavia Geamănu și Marian Ionescu

Citește și – Cum arată fiica lui Gheorghe Gheorghiu. Andra locuiește în America și are 29 de ani

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter