Iubita lui Vladimir Putin, afectată de sancțiunile aplicate de SUA în contextul războiului din Ucraina

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 15 martie 2022, 13:41

Guvernul Statelor Unite ale Americii a aplicat în ultimele zile noi “sancțiuni de blocare completă” a averilor unor ologarhi ruși, în contextul războiului din Ucraina. Acestea au țintit oameni apropiați din cercul președintelui rus, Vladimir Putin, notează Daily Mail.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Printre cei vizați de sancținui se numără soția fostului purtător de cuvânt de la Kremlin, Dmitri Peskov, dar și Yuri Kovalchuck, considerat bancherul personal al lui Putin și finanțatorul “din umbră” al iubitei președintelui rus, fosta gimnastă olimpică Alina Kabaeva.

Yuri Kovalchuck face parte din cercul de apropiați ai lui Putin și deține acțiuni la National Media Group, companie prezidată de cea despre care se spune că este iubita lui Putin de câțiva ani, Alina Kabaeva.

Alina l-a cunoscut pe Putin în 2001, pe când avea 18 ani și era gimnastă. Ea a câștigat medalia e aur la gimnastică ritmică individual la Jocurile Olimpice de la Atena. Ulterior, ea a intrat în politică, devenind membru al Dumei de stat și a primit funcția de conducere a companiei media gigant National Media Group, firmă ce îl are pe acționar pe Yuri Kovalchuck.

Citeşte şi: Rușii au votat o lege pentru a-i pedepsi pe cei care transmit știri false despre război

Citeşte şi: Toți angajații unei televiziuni rusești au demisionat în direct

Citeşte şi: Europenii au luat cu asalt farmaciile după amenințările rușilor cu atacul nuclear. Ce medicament este la mare căutare acum: „Deja nu mai avem în stoc!”

Citeşte şi: Angajații centralei nucleare Zaporojie, ocupată de ruși, lucrează sub ameninațarea armei

Publicația The Insider raporta, în 2020, că Alina Kabaeva ar avea venituri de cica 10 milioane de dolari.

După începerea războiului din Ucraina, în presa internațională au apărut informații conform cărora iubita lui Putin și cei patru copii pe care gimnasta i-ar avea cu liderul de la Kremlin s-ar ascunde într-o cabana dintr-un loc secret din Elveția.

În timp ce Putin ia cu asalt Ucraina, atacând cetăţeni nevinovaţi şi provocând o criză a refugiaţilor, familia sa este ascunsă într-o cabană privată şi foarte sigură, undeva în Elveţia. Cel puţin deocamdată. Copiii au pașapoarte elvețiene și, probabil, Alina are și ea – a dezvăluit o sursă pentru publicația Page Six, în urmă cu o săptămână.

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter