Gwen Stefani a pierdut sarcina și a amânat nunta

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 12 februarie 2018, 11:54
Gwen Stefani trece prin momente cumplite după ce a pierdut sarcina în urma unui avort spontan. Îndrăgita artistă se pregătea de nuntă cu Blake Shelton, iubitul său care îi este și coleg în juriul emisiunii The Voice, însă este posibil ca planurile să i se schimbe radical în urma acestui nefericit eveniment.

Gwen Stefani a aflat despre tragedie în urma unui control ginecologic: „A fost zdrobită când în timpul ecografului nu au fost detectate bătăile inimii beblușului – a declarat o sursă apropiată artistei. Durerea este cu atât mai mare cu cât Gwen Stefani va împlini anul acesta vârsta de 49 de ani și se gândește că nu va mai putea avea copii și nu va avea ocazia să-l facă tată pe iubitul său: „A fost foarte greu pentru ea, mai ales că ea și Blake au încercat să aibă un copil de cel puțin un an și jumătate!” – a mărturisit aceași sursă.

Gwen Stefani si iubitul sau, Blake Shelton

Gwen Stefani alături de iubitul său, Blake Shelton

Gwen Stefani mai are trei copii din căsătoria anterioară cu artistul Gavin Rossdale, însă Blake Shelton, în vârstă de 41 de ani, cu toate că a fost căsătorit de două ori, nu a avut ocazia să devină tată. Se pare că, în acest context, cei doi au amânat și planurile de nuntă pe care e aveau pentru anul acesta.

Gwen Stefani și artistul Blake Shelton sunt împreună din anul 2015.

Citește și – Mihaela Rădulescu a făcut avort la 4 luni

Citește și – Fiul actorului Rob Delaney a murit la vârsta de 2 ani

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter