Fiicele lui Vladimir Putin ar putea fi sancționate de SUA și UE

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 06 aprilie 2022, 15:28

Fiicele președintelui rus Vladimir Putin ar putea fi vizate de sancțiuni impuse de SUA și UE, ca răspuns la invadarea Ucrainei de către forțele armate ruse.

Uniunea Europeană ar fi propus ca fiicele lui Vladimir Putin să fie sancționate. Gestul ar urmări să creeze presiune psihologică asupra liderului de la Kremlin și a rudelor sale, ca răspuns la informaţiile despre masacrele ce ar fi fost comise de armata rusă în Ucraina, relatează The Wall Street Journal (WSJ), citat de observatornews.ro.

Citește și: Adela Popescu, mesaj de susținere pentru Irina Fodor, după zvonurile apărute în presă despre ea și Ștefan Bănică Junior

Alex Velea nu și-ar apăra țara în caz de război: „Pentru cine să lupt și să mor? Aș fugi, îți dai seama!”

Cum arată meniul zilnic al cântăreței Adele

Justin Bieber, cea mai neinspirată ținută de la gala premiilor Grammy

Cine s-ar afla pe lista de sancțiuni a Uniunii Europene

UE ar urma să includă pe lista de sancțiuni nume importante din Rusia, cum ar fi Herman Gref, șeful Sberbank și oligarhul Oleg Deripaska, care controlează Rusal, cel mai mare producător de aluminiu din Rusia, Alexander Shulgin, șeful platformei de comerț electronic Ozon, Boris Rotenberg, un partener de afaceri al lui Vladimir Putin și Said Kerimov, care controlează cea mai mare companie de minerit de aur din Rusia, Polyus.

Și SUA ar putea să anunțe sancțiuni atât pentru două mari bănci din Rusia, cât și pentru fiicele președintelui rus, Maria Putina şi Katerina Tihonova, din căsătoria cu Liudmila Şkrebneva.

Printre aceste sancțiuni s-au număra interdicţii de călătorie şi îngheţarea activelor pentru oameni de afaceri, politicieni, oficiali ruşi şi familiile lor.

Rusia a negat însă că este responsabil de mascrul din Bucha, prezentat de autoritățile din Ucraina.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter