Fiica lui Madalin Ionescu a debutat in moda

De PR, pe

Stefania Ionescu, fiica vedetei Kanal D Madalin Ionescu, si-a facut debutul in moda zilele trecute, cand a defilat pentru prima oara in cadrul unei prezentari organizate la targul de nunti Expo Ideal Mariaj.
Alaturi de copiii altor vedete, Stefania, in varsta de 16 ani, a urcat in premiera pe podium, imbracata intr-o rochie Marithe. Fiica lui Madalin Ionescu a atras privirile tuturor, dovedind deja veleitati de model. Ea a declarat ca a avut emotii inainte de prezentare, dar ca s-a simtit excelent in ipostaza de manechin.
Alaturi de Stefania au mai defilat, in tinute admirabile,  fetița Denisei Nechifor și a lui Adrian Cristea; fiica lui Codrin Ștefănescu; fetița lui Eniko Georgescu; fetița Mariei Simion (Wonder Lolita) si fetița lui Christian Sabbach.
Cel mai important targ anual de nunti din Bucuresti, Expo Ideal Mariaj, ajuns la a opta editie, se desfasoara anul acesta, intre 15 si 17 februarie 2013, in premiera la Palatul Parlamentului.  Accesul in Palatul Parlamentului pentru Expo Ideal Mariaj se face din Calea 13 Septembrie, vis-a-vis de Academia Romana.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter