Explicația bărbatului din Brașov care și-a ucis soția și copiii

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 28 martie 2018, 11:34
Un băiat de 13 ani și o fată de 18 ani, împreună cu mama lor, au fost uciși de tatăl lor, un om de afaceri din Brașov, care se numește Florin Mircea Buliga.

Acesta se află acum în arest și le-a povestit achetatorilor cum a plănuit crima – a acționat, așadar, cu premeditare – apoi a așteptat ca victimele să adoarmă pentru a-și duce planul la bun sfârșit.

După aceea, cu hainele pline de sânge, a intrat într-o secție de poliție din Brașov și a mărturisit că și-a ucis întreaga familie.

În ultimele luni, bărbatul ar fi mers la o mănăstire, cerând să-i fie iertate păcatele, relatează stirileprotv.ro. Apoi a încercat să se sinucidă, după cum arată rănile descoperite de anchetatori pe corpul lui.

El le-a spus polițiștilor că acum familia lui este bine și a făcut referire la teoria îngerilor. Conform psihiatrilor, autorul triplului omor pre tulburat de o experiență religioasă.

Florin Mircea Buliga, de profesie kinetoterapeut, avea o afacere împreună cu soția lui, care era contabilă. Cei doi locuiau într-un bloc nou din Brașov. Fiica lor, în vârstă de 18 ani, era elevă la cel mai bun liceu din Brașov și avea rezultate foarte bune la școală. Colegii și profesorii au fost șocați să afle că Ioana nu mai este, mai ales că totul părea să meargă bine în familia ei.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter