Elena Udrea este însărcinată cu gemeni

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 19 februarie 2018, 14:35
Elena Udrea, care anul acesta va împlini vârsta de 45 de ani, și-a văzut visul îndeplinit. Fostul ministru al Turismului a anunțat că este însărcinată și în câteva luni va deveni mamă.

Iată că zvonurile s-au dovedit a fi adevărate și Elena Udrea, care nega vehement în urmă cu o lună sarcina, va avea cel mai important și frumos rol de până acum, acela de mamă. Aflată în Costa Rica, fosta blondă de la Cotroceni a anunțat că este însărcinată cu gemeni: „Voi avea doi băieţi dacă mă ajută Dumnezeu. Voi avea gemeni, sarcina evoluează bine Am un psihic puternic. Am prieteni aici, voi mai sta în Costa Rica”, – a declarat prin telefon Elena Udrea la Antena 3.

„Eu sunt între două proceduri medicale, pe care le fac la Atena. După ce am făcut-o pe prima, am venit aici. Apoi, săptămâna viitoare este ceea de a doua. Dacă toate lucrurile decurg bine, mă întorc acasă” – a completat Elena Udrea.

elena udrea

Elena Udrea alături de logodnicul său, Adrian Alexandrov

Elena Udrea trăiește de doi ani o poveste de dragoste alături de Adrian Alexandrov, în vârstă de 32 de ani. Aceasta a cerut-o de soție anul trecut și s-au logodit. Ca o coincidență amuzantă, tot în acest an va deveni tată de băiat și fostul soț al Elenei Udrea, Dorin Cocoș, 56 de ani, de care a divorțat în 2013, după zece ani de căsnicie, dar și fostul său fiu vitreg, Alin Cocoș.

Citește și – Elena Băsescu este însărcinată cu cel de-al treilea copil

Citește șiCine este Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter