Două asistente din Corabia s-au luat la bătaie din cauza unei farfurii de mâncare

De Mihaela Uretu, pe Ultimul update Marți, 03 ianuarie 2023, 11:03

Ambulanța din Corabia a fost în centrul unui scandal. Două asistente medicale s-au luat la mâncare pentru o farfurie de mâncare.

O asistentă din Corabia s-a ales cu dosar penal dintr-un motiv halucinant. Asistenta medicală care lucra pe ambulanță și-a agresat o colegă care a acuzat-o că i-a furat farfuria cu mâncare din frigider.

Două asistente din Corabia s-au luat la bătaie

Incidentul a avut loc la începutul anului trecut, în camera în care asistentele își schimbă ținutele de serviciu. Una dintre asistente ieșea din tură, iar cealaltă intra în tură. Furioasă că a fost acuzată de furtul unei farfurii cu mâncare din frigider, asistenta care ieșea din tură a agresat-o pe colega care i-a adus acuzațiile, provocându-i leziuni care au necesitat 2-3 zile de îngrijiri medicale.

Potrivit ziare.com, asistenta s-a ales cu o amendă de 1.800 de lei pentru că a agresat-o pe o colegă, tot asistentă, care a acuzat-o că i-a furat mâncarea. Îngrijitoarea a încheiat finalul anului 2021 un acord de recunoaștere a vinovăției.

„A început să-mi adreseze cuvinte jignitoare, iar când s-a așezat pe pat pentru a-și schimba pantalonii inculpata a împins-o în zona pieptului cu mâinile, după care a strâns-o de gât”, ar fi declarat asistenta agresată poliției. Asistenta mai spune că a strigat după ajutor la ceilalți colegi, iar unul dintre colegi „a eliberat-o”.

Cum se apăra asistenta agresoare

Asistenta a negat că i-ar fi aplicat lovituri persoanei vătămate și confirmă doar că „au avut un conflict verbal”. Asistenta acuzată de agresiune s-a apărat spunând că la începutul lunii ianuarie 2021 „a fost sunată de către colega sa, care i-a reproșat, pe un ton ridicat, că i-a luat farfuria cu mâncare din frigiderul de serviciu”.

Conflictul s-a încheiat cu un acord de recunoaștere a vinovăției prin care asistenta agresoare a fost amendată cu o amendă penală de 1.800 de lei, aplicarea pedepsei fiind amânată.

Spitalul din Corabia, implicat într-un alt scandal

Tot în 2021, și spitalul din Corabia a mai fost implicat într-un alt scandal. O femeie a postat pe Internet o filmare în care un bătrân bolnav, prăbușit pe hol, cere ajutor iar cadrele medicale nu îl bagă în seamă.

Sursa Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter