Designerul Maria Simion prezintă finala Miss World 2013 România

De Unica.ro, pe

Designerul Maria Simion va prezenta joi, 1 august, competitia care desemneaza reprezentanta Romaniei la finala mondiala Miss World.
Vedeta Antenei 2 va fi,  la Club Ambasad’Or Otopeni, gazda finalei in care 16 romance se for infrunta pentru titlul de cea mai frumoasa romanca din lume si onoarea de a reprezenta Romania in cadrul celei mai importante competitii internationale de frumusete Miss World 2013 care se va desfasura in Indonesia in perioada 02-30 septembrie 2013.

Dupa ce a luat parte la Sibiu la cel mai mare eveniment de moda din Romania, in calitate de designer, dar si de amfitrion al festivalului Feeric Fashion Days, vedeta Antenei 2 a fost invitata de catre organizatorii Miss World Romania sa prezinte marea finala a prestigioasei competitii de frumusete.
Din juriul Miss World 2013 Romania va face parte Nicoleta Luciu si alte persoane publice din Romania, reprezentanti ai sponsorilor si ai organizatorilor.

Miss World este clasata intre cele patru competitii internationale de frumumusete majore din punct de vedere al prestigiului, importantei si amplorii evenimentului, „The Big Four Major Pageants” – Miss Earth, Miss International, Miss Universe si Miss World (ordine alfabetica) fiind considerate cele mai importante competitii de frumusete la nivel mondial.

Sub deviza “Beauty with a Purpose” (Frumusete cu un scop), castigatoarele Miss World militeaza pentru drepturile copiilor şi deruleaza campanii pentru ajutorarea copiilor cu probleme din intreaga lume. Dintre toate competitiile internationale de frumusete Miss World are cea mai activa campanie sociala pe toate continentele si cel cel mai puternic mesaj social, avand la activ donatii facute de peste 450 milioane de usd.
Istoria Miss World se intinde de mai mult de o jumatate de secol de pasiune si energie a concurentelor din intreaga lume, care au incercat sa contribuie la societatea globala.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter