S-a deschis primul magazin Claire’s din România. Vezi unde!

De Sandra S., pe

Claire’s Stores, Inc este este unul dintre liderii pietei de retail dedicati accesoriilor si bijuteriilor fashion create special pentru femei, adolescente, fete si copii. Acum a venit și în România, la Ploiești Shopping City.
Viziunea Claire’s este aceea de a inspira fetele si femeile din intreaga lume sa evolueze oferindu-le produse si experiente care le indruma sa isi dezvolte stilul personal.
Claire’s ofera o experienta diferita si amuzanta in magazine multumita unei expuneri tip „cautare de comori” care incurajeaza consumatorul sa viziteze frecvent magazinele pentru a explora si pentru a gasi produsele preferate. Claire’s are recunoastere internationala in randul adolescentilor si al copiilor atat datorita sortimentatiei relevante de articole, cat si raportului excelent calitate-pret.
Claire’s reprezinta „cea mai buna prietena” si este destinatia preferata de shopping pentru adolescente, fete si copii. Consumatorul tinta al marcii Claire’s este fata cu varsta intre 3 si 18 ani, in special adolescentele intre 10 si 14 ani. Conform estimarilor brandului, Claire’s detine 95% recunoastere de brand in cadrul acestui segment demografic in cele mai mari piete in care sunt prezenti.
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter