Călătorii TV Travel: Vacanţe pentru fete cochete, cu shopping deştept

De Madalina Racorean, pe

Multe dintre noi consideră că vacanţele sunt un bun prilej pentru sesiuni de shopping, în magazinele altor ţări, întotdeauna mult mai atrăgătoare şi cu produse mult mai interesante decât ce găsim pe la noi.
Important este să ştim unde să ne oprim, pentru că sunt prăvălii extrem de scumpe, dar şi boutique-uri cu preţuri de care te poţi apropia, fără să-ţi afectezi prea mult bugetul. Parisul, Madridul sau Praga sunt oraşe unde femeile preferă să facă astfel de cumpărături, mai ales în lunile care oferă reduceri substanţiale.

Parisul, capitala cu boutique-uri chic

Sraduţele pariziene ascund magazine outlet unde vei găsi haine cu etichetă de firmă, la jumătate de preţ faţă de magazinele celebre din mijlocul oraşului. Unul dintre acestea se numeşte Outlet Mistigriff. Magazinul expune pe rafturi rochii Kenzo, sau pălării Dolce & Gabana la preţuri reduse cu până la 70%. Adresa la care vei poposi este strada St. Charles, nr 15, lângă staţia de metrou Charles-Michels şi este deschis de luni până sâmbătă între orele 10:00 şi 17:00.

Tot aici, la Paris există un magazin unde o rochie Ungaro se vinde cu numai 30 de franci. Sunt lucuri vintage, de foarte bună calitate, care în ziua de azi, pentru cele ce doresc să afişeze o ţinută intresantă, ar putea fi alegerea perfectă. Boutique-ul se numeşte Ding Fring, oferă o gamă largă de chilipiruri care nu sunt deloc uzate. Jeansi Levi’ s la numai 16 euro, sau sacou Daniel Hatcher cu 30 de euro. Adresa este pe strada Pyrenees, la numărul 20, lângă staţia de metrou Pyrenees.

Mulţi parizieni merg adeseori la târgurile organizate la Puces de Montreuil, un talcioc cu multe obiecte de artă autentice, îmbrăcăminte, încălţăminte atât nouă cât şi second hand. Toate au preţuri foarte mici, iar locul se adresează mai ales celor cu venituri medii, ce-şi pot acomoda uşor buzunarul la orice provocare.
Adresa magazinului este Avenue du Professeur-Andre- Lemiere, 20th, la metrou de Montreuil.

Pentru că fetele nu pot sta departe de machiaj şi de produsele de înfrumuseţare, întotdeauna este binevenită şi o vizită la un magazin cu astfel de atracţii cochete. Opreşte-te la Viseart, un salon de make-up, unde raportul calitate-preţ este excelent. Make-up artiştii profesionişti te ajută să îţi cumperi exact ceea ce îţi trebuie în funcţie de necesităţile tale. Machiajul pe loc costă în jur de 45 de euro. Magazinul se află pe strada Charlot, nr. 3, la staţia de metrou République.

Află care sunt cele mai vizitate outlet-uri din Italia pe

La Madrid există reduceri cum rar vezi în alte ţări

Nu de puţine ori am auzit foarte multe doamne sau domnişoare exclamând după o vizită la Madrid: „Aici am văzut cele mai mari reduceri din viaţa mea!” Adevăr grăit! În lunile care urmează, o vizită în Madrid ar fi binevenită mai ales pentru cele care vor să se aleagă cu haine de calitate la preţuri mici.
Magazinul El Cortes Ingles vinde printre altele poşete din piele Pierre Cardin, la preţuri ce nu depăşesc 80 de euro, sau geci din piele reduse cu 60%. În general poşetele, curelele sau pantofii au culori vii, iar calitatea este ireproşabilă.
Cumpărăturile second-hand sunt o mare atracţie pentru femei în ziua de azi. Am putea spune că e un trend cu care ne desfătăm pe timpul crizei. La Madrid există magazinul Biba Vintage, un loc fascinant cu haine şi accesorii felurite şi alese, mult mai atrăgătoare decât cele în serie din magazinele de firmă. Boutique-ul se află pe strada Calle Valarde, iar vânzătoarea cu buze roşii şi coafură perfectă parcă ar veni din anii ’50. Gasiţi detalii şi pe www.bibavintage.com.

Cele mai faimoase magazine vintage din Praga.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter