De ce nu s-a testat Klaus Iohannis pentru COVID-19 până acum

De Unica.ro, pe

Șeful statului are pe agenda zilnică fel de fel de întâlniri, ședințe și confedrințe de presă și, în mod evident, intră în contact cu diferite persoane. Cu toate acestea, Klaus Iohannis nu și-a făcut până acum niciun test pentru COVID-19.

Președintele României a spus, în cadrul unei conferințe susținută de curând, că nu a simțit că este nevoie să se testeze deoarece este precaut și respectă cu strictețe toate măsurile de siguranță împotriva infectării cu noului coronavirus.

Citește gratuit ediția de octombrie a revistei Unica. O găsești AICI.

„Nu m-am testat pentru că nu am fost în contact cu nici o persoană bolnavă. Testările se fac atunci când există o bănuială. Eu port mască, păstrez distanța la toate întâlnirile la care particip și evit participarea la evenimente aglomerare. Recomand românilor să fie precauți. E mai bine, e mai sănătos. Măsurile care trebuie luate sunt cele individuale, simple, clare: mască, distanțare, igienă personală. Există persoane care nu vor sau nu intenționează să respecte toate normele și trebuie să se intervină. Eu nu îmi doresc să se introducă restricții”, a declarat Klaus Iohannis.

Sursa foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter