De ce a ales o soție să-și împartă bărbatul cu alte trei femei: „E greu să știi că nu ești singura din viața lui”

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Joi, 16 martie 2023, 21:26

O femeie care s-a căsătorit cu un bărbat cu 20 de ani mai în vârstă decât ea, care avea deja trei soții, a vorbit public despre relația ei.

Menna Barlow Morrison a început să se întâlnească cu soțul ei când avea doar 18 ani. Cei doi s-au căsătorit după un an și jumătate, iar acum ea face parte din comunitatea fundamentalistă mormonă. În 2022, Menna a născut primul ei copil, un băiețel pe nume Oliver.

Soțul femeii are, în total, 15 copii

Menna locuiește în prezent cu soțul ei, Abel, împreună cu celelalte trei soții ale acestuia, pe care le numește “surorile-soții”. Bărbatul are 15 copii cu toate soțiile.

Într-un interviu pentru The Mirror, Menna a vorbit despre provocările cu care s-a confruntat ca fiind a patra soție și despre modul în care oamenii din afara comunității i-au judecat stilul de viață.

De ce a ales o soție să-și împartă bărbatul cu alte trei femei: "E greu să știi că nu ești singura din viața lui"

Menna Barlow Morrison a explicat că acceptă să își împartă bărbatul și cu alte femei, deoarece aceasta este voința Domnului.

„Cea mai mare provocare este și cea mai evidentă: cum să-ți împarți soțul. E greu să știi că nu ești singura femeie din viața lui. Viața ar fi cu siguranță mai ușoară fără surorile-soții, dar știu că asta este ceea ce cere Tatăl Ceresc.

De ce a ales o soție să-și împartă bărbatul cu alte trei femei: "E greu să știi că nu ești singura din viața lui"

Unii cred că suntem forțați să trăim așa, ceea ce nu este adevărat. Nimeni nu este forțat să intre într-o astfel de căsnicie.

Aș dori ca oamenii să înțeleagă că noi am ales să trăim în acest fel și suntem fericiți cu toții. Încercăm să depășim luptele cu oamenii și prejudecățile lor, să învățăm, să împărtășim poveștile noastre și să avem și mai mulți copii.” a spus Menna Barlow Morrison.

Citeşte şi: Povestea unei femei cu simptome de răceală care a primit un diagnostic crunt. „Credeam că are nasul înfundat, iar acum nu știu câte zile va mai trăi”

Menna a dezvăluit și care a fost reacția familiei ai când a auzit că se angrenează în poligamie.

“Încă mai am rude și prieteni care nu sunt de acord cu modul în care trăiesc. NU am avut niciodată prieteni adevărați. Știu câțiva oameni care nu sunt de acord cu stilul meu de viață, iar asta face ca totul să pară ciudat” – a mai explicat Menna Barlow Morrison.

Femeia s-a declarant norocoasă că-l cunoaște pe bărbatul care a făcut-o mamă.

“Fără această căsătorie nu l-aș fi avut pe băiețelul meu Oliver. Și nu l-aș fi întâlnit pe Abel, care este o mare binecuvântare pentru mine. El este un soț minunat, face o treabă excelentă în ceea ce privește îngrijirea familiei.” a spus Menna Barlow Morrison.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter