Cum a descoperit o femeie că soțul o înșală, în timp ce îi pregătea cina

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Luni, 20 martie 2023, 12:56

O femeia a aflat că este înșelată de iubit după ce acesta i-a trimis o fotografie prin care dorea să-i arate ce surpriză îi pregătește.

O simplă poză cu cina pregătită de bărbat, cu care o aștepta pe ea, l-a dat de gol că se întâlnește și cu alte femei.

Cum a descoperit o femeie că e înșelată de iubit

Se spune că 74% dintre bărbați și 64% dintre femei ar fi dispuși să își înșele partenerii dacă ar știi că aceștia nu află niciodată de infidelitatea lor. Dar iată că în situația de față, bărbatul care a riscat fiind sigur că iubita lui nu va știi niciodată ce face el când nu sunt împreună s-a dat de gol dintr-o simplă neatenție.

Kayla Paeth (26 de ani) a descoperit că iubitul ei este infidel când a primit de la el o imagine în care încerca să-i arate că pregătește mâncarea pentru cina pe care urmau să o ia împreună. Femeia a văzut în poza respectivă ceva care i-a dat de înțeles că în momentul în care gătea, bărbatul nu era singur acasă, ci împreună cu o altă iubită.

Citeşte şi: De ce a ales o soție să-și împartă bărbatul cu alte trei femei: „E greu să știi că nu ești singura din viața lui”

În imaginea despre care vorbim apare un aragaz, pe care sunt puse două tigăi în care se prepare mâncarea, într-una se afla carne tocată, iar în alta spaghete. În partea de sus a aragazului se poate vedea, la un moment dat, reflexia unei persoane de sex feminin care stă cu telefonul mobil în mâini. În poză se vede clar că sunt mâini de femeie, deoarece e pot observa unghiile lungi, câteva brățări, un ceas Apple și un inel.

Cum a descoperit o femeie că soțul o înșală, în timp ce îi pregătea cina

Femeia a postat pe rețeaua de socializare TikTok fotografia respectivă, iar postarea s-a viralizat, adunând peste 500 k de aprecieri, mai bine de 2 mii de distribuiri și multe, multe comentarii din partea internauților.

@kaylaaapaethhh Gots to do better my guy lmao #fyp ♬ what the fuck was that – champagnemami

“Uitați ce face omul cu care mă văd…” – a scris Kayla în dreptul postării.

Citeşte şi: Povestea unei femei cu simptome de răceală care a primit un diagnostic crunt. „Credeam că are nasul înfundat, iar acum nu știu câte zile va mai trăi”

Așa cum era de așteptat, cei care au văzut postarea i-au trimis o mulțime de mesaje femeii, blamându-l pe bărbatul infidel și îndemnând-o pe ea să afle cine e femeia din poză.

Bărbații nu știu că noi suntem detectivi?

S-o anunțe cineva pe fata aceea că el are iubită…

„O să îți spună că este mătușa, mama, sora, o vecină.”

Eu nici nu observam dacă nu ne spuneai!

E atât de greșit. Dacă nu era într-o relație, înțelegeam. Dar așa?!” – sunt câteva dintre mesajele transmise de internauți.

Foto – TikTok

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter