Coşmarul unei tinere din Suceava! Cum au ajuns fotografiile ei pe site-urile pentru adulţi

De Libertatea.ro, pe

Un bărbat din judeţul Suceava a terorizat o tânără de 22 de ani, postând pe internet mai multe fotografii trucate ale unor femei dezbrăcate, în ipostaze indecente, lipind la acestea o imagine cu chipul victimei. Motivul: fata nu a vrut să fie iubita lui. A început să o şantajeze cu respectivele fotografii, cerându-i în schimb o partidă de sex.
Potrivit anchetatorilor, victima, o tânără de 22 de ani, şi suspectul, Marius Sahaidac, în vârstă de 25 de ani, din municipiul Suceava, aveau o relaţie de amiciţie, deşi tânărul i-a arătat de mai multe ori că doreşte mai mult de atât, să fie mai apropiaţi.

La un moment dat chiar, la mijlocul lunii trecute, tânărul i-a propus fetei să se căsătorească, însă victima i-a refuzat politicos propunerea. Ulterior, tânărul a sunat-o pe telefonul mobil pe tânără şi i-a cerut să se despartă de iubitul ei, în caz contrar ameninţând-o că va posta pe internet fotografii trucate, relatează Monitorul de Suceava.

Tânăra în vârstă de 22 de ani s-a întâlnit în urmă cu aproximativ o lună cu cel care o şantaja şi chiar a înregistrat convorbirea cu respectivul, convorbire în care tânărul îi cere să întreţină relaţii sexuale cu el dacă nu vrea ca fotografiile trucate să ajungă la rudele şi la toate cunoştinţele ei.
Citeşte continuarea pe site-ul Libertatea.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter