Cine este soția lui Dan Diaconescu. Fostul patron OTV este vizat de o nouă anchetă penală

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Joi, 06 aprilie 2023, 16:17

Dan Diaconescu (55 de ani) este iarăși în atenția autorităților, fiind vizat de o nouă anchetă penală. Fostul patron OTV a fost ridicat de polițiști, astăzi, 6 aprilie, în urma perchezițiilor efectuate la el acasă. Conform digi24.ro, care citează surse din poliție, Dan Diaconescu este suspectat de act sexual cu un minor în formă continuată și folosire a prostituției infantile în formă continuată.

Fostul jurnalist este cercetat într-un dosar în care sunt sesizate fapte penale pe care acesta le-ar fi săvârșit în Constanța și în București. Autoritățile nu au oferit mai multe informații până acum. Procurorii și poliția au făcut joi, 6 aprilie, percheziții la casa lui din București și, în acest moment, Dan Diaconescu este dus la audieri la IPJ Constanța.

Dan Diaconescu, acuzat că ar fi vrut să cumpere virginitatea unei minore și că ar fi plătit două gemene pentru sex

Conform sursei citate, în anii 2020 și 2021, Dan Diaconescu ar fi întreținut, contra cost, relații sexuale cu o minoră, cunoscând vârsta acesteia (15 ani si 4 luni, la acea vreme), în București și în Constanța. Ulterior, ar fi făcut același lucru, cu sora geamănă a minorei. Tot în acea perioadă, ar fi încercat să găsească o minoră virgină, căreia să-i cumpere virginitatea. Dan Diaconescu ar fi fost înșelat de una dintre minore, ar fi fost filmat și ulterior șantajat să ofere bani, în caz contrar, imaginile urmau a fi publicate.

Dan Diaconescu a mai fost închis în martie 2015, după ce a fost condamnat la 5 ani şi 6 luni de închisoare pentru şantajarea primarului comunei arădene Zărand, Ion Moț. În 2017, a fost eliberat condiționat din închisoare.

Dan Diaconescu este căsătorit cu Emilia Bătău împreună au o fiică, Dona Milena, în vârstă de 18 ani.

Cine este Emilia Bățău, soția lui Dan Diaconescu

Emilia Bățău este partenera de viață a fostului patron OTV de peste 26 de ani. Ea este destul de discretă cu aparițiile publice. În 2010, a ieșit în evidență când Diaconescu a fost reținut de procurori și închis pentru patru zile. 10 ani mai târziu, Emilia Bătău a ajuns din nou în atenția publicului după ce a fost executată silit în urma unui proces cu o agenție imobiliară din Constanța. Ea ar fi cumpărat sau închiriat un imobil și nu și-ar fi achitat datoria față de agenție.

Fata lui Diaconescu a intrat la Medicină fără să dea admiterea

Dona Milena a fost olimpică pe țară la Biologie, iar aceste performanțe i-au asigurat un loc la Facultatea de Medicină. Fata lui Diaconescu visează să devină medic, să se dezvolte în domeniul cercetării și științei și, de ce nu, să câștige chiar Premiul Nobel.

Citeşte şi: Dona, fiica lui Dan Diaconescu, își va lansa propria televiziune

”Dona a fost inclusă în lotul lărgit național, din care fac parte 20 de elevi, din clasele IX-XII. Ea are mari șanse să participe și la Olimpiada Internațională de Biologie, care va avea loc în Armenia, în perioada 10 – 18.07.2022. Momentan, încă nu au fost anunțați titularii. Urmare a performanțelor, Dona are deja un loc asigurat, la Facultatea de Medicină din București”, au declarat apropiații familiei Diaconescu, acum câteva luni, pentru ego.ro.

Fostul patron OTV nu mai poate apărea pe micile ecrane până în 2025

Fostul patron OTV are interdicția de a mai desfășura orice activitate legată de presa scrisă sau audio-video până pe data de 4 martie 2025. Avocații lui se străduiesc să obțină o reducere a acestui termen.

”Avocații lui Dan Diaconescu se zbat în instanță pentru reducerea acestui termen. Prin urmare, dacă vor câștiga, sunt mari șanse ca Dan Diaconescu să se întoarcă pe micul ecran în luna decembrie a acestui an. Nu e exclus să reia și povestea avocatei Elodia, dacă telespectatorii vor mai dori o continuare” – au declarat apropiații lui, pentru sursa amintită mai sus.

Foto – Hepta, Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter