Ce glumă a făcut Volodimir Zelenski în timpul unei conferințe de presă. Momentul s-a viralizat instant

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 23 martie 2022, 14:44

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a făcut o glumă în timpul unei conferințe de presă, care s-a viralizat în mediul online. Liderul de la Kiev se confruntă momentan cu una dintre cele mai mari provocări trăite vreodată, dar acest lucru nu l-a făcut să-și piardă definitiv umorul.

În cadrul unei dezbateri cu jurnaliști de la diverse publicații, Zelenski a declarat că zilnic vorbește la telefon cu circa 10 lideri din alte țări, în contextul războiului din Ucraina. Cel mai des, liderul ucrainean stă de vorbă cu președintele Franței, Emmanuel Macron, premierul britanic Boris Johnson și președintele Poloniei, Andrzej Duda. Pe lista oamenilor contactați de Zelenski se află, de asemenea, și președintele SUA, Joe Biden, cancelarul Germaniei, Olaf Scholz și preledintele Turciei, Recep Tayyp Erdogan.

Citeşte şi: Doi suceveni s-au dus în Kiev să se convingă că războiul e real. Ce li s-a întâmplat când au ajuns acolo

Întrebat de jurnaliști cu cine preferă să vorbească mai des, dintre toți acești lideri, Zelenski nu a putut da un răspuns concret și a spus, în spirit de glumă, că o preferă ca parteneră de conversație pe soția sa.

Jurnalist: Cu câţi lideri vorbiţi în fiecare zi?

Volodimir Zelenski: Zilnic? 10, poate 8 lideri…10.

Jurnalist: Pe cine preferaţi?

Volodimir Zelenski: Nu ştiu… Pot să vă spun cu cine am mai multe contacte …Adică nu „mai multe”, ca să nu fiu înţeles greşit. (râde). Am multe legături cu Andrzej Duda, cu Emmanuel Macron, cu Boris Johnson şi cu ţările baltice, cred.

Jurnalist: Și îi preferaţi pe toţi aceştia?

Volodimir Zelenski: Dacă îi prefer? O prefer pe soţia mea (râde). Îmi pare rău.  – a fost discuția dintre liderul de la Kiev și jurnaliști.

Foto – captură Youtube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter