Ce gest emoționant a făcut Alexandru Arșinel în amintirea Stelei Popescu

De Mădălina Manole, pe
Alexandru Arșinel nu a reușit nici acum să-și revină din șoc, cu toate că a trecut peste un an de zile de la moartea bruscă a prietenei sale de-o viață, dar și parteneră de scenă, Stela Popescu.

Pentru Alexandru Arșinel perioada Sărbătorilor de iarnă nu mai vine cu aceeași bucurie ca altă dată de când Stela Popescu a trecut în neființă. Artistul nu numai că nu a uitat-o, dar a pregătit și un eveniment de Crăciun în onoarea și amintirea regretatei artiste: „Dacă o să mă întrebi ce-mi lipsește, sigur că-mi lipsește partenera, în primul rând, dar mai ales unul din puținii oameni cu care am colaborat o viață întreagă, caracter, unul din puținii oameni care să nu fie ipocrit. Din păcate, o lume de care nu putem scăpa niciodată. Îmi lipsește Stela care era de un caracter extraordinar. Îmi spunea în față tot ce avea de spus. Ți-o spunea și aia bună și aia rea. Era o părere în baza căreia puteai să construiești.

Noi ne-am pregătit și ne-a dat o mână de ajutor și Doina Maximilian, care e cu o echipă de studenți. Ne-a propus să realizăm împreună o gală a premiilor Stela Popescu, pe 19 decembrie. În paralel, am realizat și o expoziție de fotografii din activitatea Stelei, pe holul Teatrului Tănase”, – a povestit Alexandru Arșinel în emisiunea Agenția VIP.

Stela Popescu a murit pe data de 23 noiembrie 2017, în urma unui accident vascular cerebral.

Sursă foto: Arhivă Ringier

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter