Ce ar fi găsit colegii de celulă sub perna lui Cristian Cioacă

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 26 octombrie 2021, 14:24

În 2014, Cristian Cioacă a fost condamnat definitv la 15 ani și 8 luni de închisoare pentru uciderea soției sale, avocata Elodia Ghinescu. Fostul inspector de poliție își execută pedeapsa în Penitenciarul Colibași din Mioveni, județul Argeș și, potrivit avocatului familiei Ghinescu, Cristina Radu, acesta se bucură în detenție de un regim preferențial.

„Comportamentul lui este unul normal în penitenciar, nu este un comportament excepțional, ieșit din comun. Este un comportament normal, cum ar trebui să aibă orice persoană acolo. Nu a existat presiune, pentru că el se bucură în penitenciar de anumite facilități. El este privit ca un VIP. Locuia cu o singură persoană în celulă, avea așa un privilegiu. Aducea hainele pe care le primeau deținuții, le împărțea. Avea un privilegiu, nu a fost niciodată mutat din penitenciarul acela. Restul pot să stea câțiva în cameră, el stă cu o singură persoană. Cristian Cioacă a fost în permanență ținut acolo și a avut un regim preferențial”, a exoplicat Cristina Radu, în urmă cu câteva săptămâni, citată de wowbiz.ro.

Citeşte şi: Mama Elodiei Ghinescu, mărturisiri șocante despre Cristian Cioacă

Mai nou, a ieșit la iveală un lucru neașteptat legat de Cristian Cioacă. Potrivit cancan.ro, Cioacă ar fi ținut sub perna din celulă o fotografie cu Elodia. Cioacă și-ar aminti cu nostalgie de ea, oftând de fiecare dată când se uită la chipul avocatei, mai relatează sursa precizată mai devreme.

Mama Elodiei Ghinescu nu-și poate vedea nepotul

Dipă dispariția Elodiei, copilul ei și al lui Cristian Cioacă, Patrick, aflat acum la vârsta adolescenței, este crescut și îngrijit mătușsa sa, sora lui Cioacă. Mama Elodiei, bunica lui Patrick, se plânde că nu-și poate vedea nepotul și spune că acesta are parte de o educație neadecvată.

Citeşte şi: Fiul Elodiei a pierdut moștenirea. Între timp, Cioacă moare de frig în pușcărie

”Ultima dată când l-am văzut pe Patrick era mic, era prin clasa a doua. Deși am câștigat peste tot în instanța, ei (n.r. familia lui Cristian Cioacă) nu i-au dat voie să ne vadă, să ne întâlnim cu el. Acum e mare, e deja în clasa a VIII-a, va fi licean în curând. Mătușa lui, sora lui Cioacă este cea care îl crește, l-a învățat de rău, să vorbească urât. Avem speranță, nu ne-o pierdem, că poate cândva va veni și la noi, la mormântul mamei lui. Acum însă are interzis. Nu știu ce i-au spus despre noi, despre mama lui”, a povestit mama Elodiei, acum câteva luni.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter