Cântărețul de muzică populară Alexandru Rusu a murit

De Unica.ro, pe

Cântărețul de muzică populară Alexandru Rusu s-a stins din viață pe 6 august, în brațele soției lui și ale celor două fiicele ale lor, informează Romania TV.

Interpretul și soția lui au fost căsătoriți timp de 25 de ani și împreună au două fiice care i-au călcat pe urme artistului. Alexandru Rusu a fondat Asociația Culturală „Casa Rusu Câmpia Transilvaniei”. Anunțul decesului a fost făcut de familia artistului prin intermediul rețelelor sociale.

„Iubea oamenii, iubea lumea pe care dorea să o vadă mai bună. S-a stins în brațele soției și ale celor două fiice cu multe mesaje lăsate. Vouă, celor care l-ați iubit, vă spune să nu fiți triști. A plecat să slujească acolo unde Bunul Dumnezeu i-a rânduit și de unde se va ruga mult pentru noi.

Citește și:

Fotografie rară cu Victor Slav și cu iubita lui, Selina. „Nu am vrut să ieșim în evidență”

Ștefan Bănică Jr., prima imagine cu fiica lui, Violeta, pe Instagram

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au terminat de decorat camera fiului lor. „M-am topit”

A lăsat în urmă multă zestre tradițională și spirituală de care este convins că se va avea grijă”, a scris familia solistului în mediul online. Alexandru Rusu a fost înmormântat la Cimitirului din Nazna, județul Mureș. Admiratorii interpretului au transmis mesaje de condoleanțe pentru familia sa.

„Dumnezeu să-l odihnească în pace; Sincere condoleanțe familiei; Putere de a merge mai departe familiei; Ne despărțim de un om cumsecade”, sunt doar câteva dintre mesaje. Pe lângă cariera muzicală, Alexandru Rusu absolvise recent Facultatea de Teologie Ortodoxă din cadrul Universității 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter