Când va susține Volodimir Zelenski discursul în Parlamenul României

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 04 aprilie 2022, 13:36

Președintele Ucrainei Volodimir Zelenski se va adresa Parlamentului României luni, 4 martie 2022. Discursul liderului ucrainean va fi transmis printr-o conferință video la ora 19:00, ora României.

”Astăzi, la ora 19.00, vorbeşte preşedintele Zelenski în Parlamentul României, cred că ar trebui să fim toţi onoraţi de acest lucru”, a afirmat, luni, preşedintele Senatului, Florin Cîţu, potrivit Știrile Pro TV.

Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a spus luni dimineață că așteaptă hârtiile oficiale din partea Ministerului de Externe în vederea organizării pentru discursul lui Zelenski.

Citeşte și: O întâlnire față în față între Putin și Zelenski ar putea avea loc la Istanbul în „viitorul apropiat”

Deputaul Pavel Popescu a fost cel care a transmis informația inițială despre discursul lui Zelenski în Parlmentul României.

Lupta ucrainenilor nu este doar a lor. Este o luptă pentru libertate și pentru toate statele și popoarele care iubesc pacea. Așteptăm cu nerăbdare intervenția Președintelui Zelenski, care se va adresa Parlamentul României luni seara, săptămâna viitoare. Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți cei care astăzi arătați empatie față de cei ce fug din calea nenorocirii iscate de criminalul de război, Vladimir Putin – a scris Pavel Popescu pe Facebook acum câteva zile.

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter