Bomba bombelor! Bianca Drăguşanu, însărcinată? Cine este tatăl?

De Libertatea.ro, pe

Ana Radu, prietenă bună cu Bianca Drăguşanu, fiind şi cea care i-a realizat ţinuta, la cununia cu Victor Slav, a dat-o de gol pe blondină. În timp ce coprezebtaoarea Splash spune sus şi tare că nu s-a împăcat cu fostul soţ, Ana o contrazice. Ea a declarat înr-o emisiune TV că Bianca şi Victor se iubesc foarte mult şi că vede un moment fericit în viaţa lor, în viitorul apropiat. Aceasta crede că vedeta TV va rămâne însărcinată în curând şi este nerăbdătoare să-i croiască şi outfit-ul pentru botez.

Ana Radu este aproape la bine şi la rău de buna ei prietenă, Bianca Drăguşanu. Dacă atunci când îi este greu o ajută cu un sfat, creatoarea de modă este lângă blondină şi în momentele de fericire. Tocmai de aceea s-a oferit să-i croiască rochia, pentru cununia civilă cu Victor Slav, în primăvara lui 2013.

Iar după divorţul din primăvara lui 2014, Ana este încrezătoare că Bianca şi Victor se vor împăca. Şi asta pentru că se iubesc foarte mult, este convins designerul care a colaborat cu mai multe vedete, cum ar Andreea Marin sau Andreea Mantea.

Citeşte mai multe pe Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter