Bianca Drăgușanu pleacă de la Kanal D. Cine o va înlocui în emisiunea „Te vreau lângă mine”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 01 august 2018, 14:46
Bianca Drăgușanu nu va mai prezenta emisiunea „Te vreau lângă mine” de la Kanal D. Se pare că din toamnă, atunci când un nou sezon va începe, emisiunea va avea o altă prezentatoare.

Bianca Drăgușanu a trecut în ultima perioadă prin numeroase schimbări în viața sa. După ce s-a despărțit de Victor Slav, tatăl fetiței sale, Sofia, aceasta a început rapid o relație cu un englez milionar stabilit în România, Tristan Tate, relație care s-a consumat mai repede decât ne așteptam, după doar o lună de iubire cei doi despărțindu-se. Acum, iată, o nouă veste vine să-i bulverseze viața Biancăi Drăgușanu. Conducerea Kanal D nu o mai vrea pe blonda sexy pe sticlă, cel puțin nu la cârma emisiunii „Te vreau lângă mine”. Astfel, scurta carieră ca prezentatoare TV a Biancăi ia sfârșit.

Ce salariu avea Bianca Drăgușanu la Kanal D

La scurt timp după ce s-a anunțat că Bianca nu va mai prezenta emisiunea ”Te vreau lângă mine”, s-a aflat și salariul încasat de vedetă de la Kanal D. Conform viva.ro, Bianca primea o sună colosală, nu mai puțin de 12.000 de euro lunar. Este un salariu foarte mare, ținând cont că Bianca prezenta o emisiune matrimonială.

Bianca Drăgușanu va fi înlocuită de Andreea Mantea

Andreea Mantea

Se pare că cea care îi va ocupa locul este nimeni alta decât Andreea Mantea, informație dezvăluită de Viva! și deocamdată neconfirmată în mod oficial de Kanal D. Anunțul pare foarte plauzibil având în vedere că din toamnă emisiunea „Wowbizz” pe care Andreea Mantea o prezenta împreună cu Victor Slav nu va mai fi în grila de programe a postului de televiziune turcesc. În plus, Andreea Mantea are experiență pe acest format de emisiune, aceasta prezentând în 2015 show-ul „Mireasă pentru fiul meu”, atunci când Mirela Vaida, titulara emisiunii, era în concediu de maternitate.

Citește și – Ilinca Vandici, despre cel mai greu moment din viață: „M-am maturizat peste noapte”

Citește și – Mircea Radu, detalii din căsnicia cu Raluca: ”Simplitatea e una dintre căile către armonie”

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter