Bârfitul ne face mai fericite!

De Revista JOY, pe

Conform unui studiu, femeile nu pot tine pentru ele secretele picante mai mult de jumatate de ora. Iar asta e un lucru bun, spun expertii. Se pare ca barfitul ne face mai fericite, mai relaxate si ne ajuta chiar si in relatia de cuplu!
Mi se pare mie, sau vecinul de la 4 are o noua iubita? 85% dintre femei adora sa faca speculatii legate de relatiile amoroase ale altora, sa afle ce, cum, de ce si cand se intampla diverse lucruri. Mai mult, una din doua femei tradeaza, prin limbajul corpului, dorinta de a impartasi cuiva un secret. „Barfa e unul dintre cele mai importante instrumente de socializare”, explica dr. Cornelia Topf.
Influenta barfelor despre vedete

Revistele de scandal ne ofera, pe langa noutatile despre vedete, si un puternic sentiment de confort si incredere in propria noastra persoana. in fiecare saptamana, tabloidele sunt pline de dezvaluiri socante despre vedete. „Faptul ca si cei frumosi, celebri si bogati se lupta cu aceleasi probleme ca si noi reprezinta cea mai dulce alinare”, sustine Cornelia Topf, autorea cartii „Klatsch und Tratsch. Die clevere Form der Kommunikation” (t.r. – „Barfitul si trancaneala. Cele mai istete forme de comunicare”, amazon.com, aprox. 20 euro).
Vezi continuarea pe e-joy.ro. CLICK AICI!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter