Artistul britanic Chris Rea s-a prăbușit pe scenă, în timpul unui concert. Care este starea lui de sănătate

De Adina Radu, pe Ultimul update Marți, 12 decembrie 2017, 11:47
Chris Rea, interpretul hit-ului „Driving home for Christmas”, s-a prăbușit pe scenă în timpul unui concert susținut la Oxford, în Marea Britanie.

Muzicianul în vârstă de 66 de ani, care în prezent este spitalizat și se află într-o stare stabilă, și-a anulat concertele programate în perioada următoare, pentru promovarea noului album. În momentul incidentului, Rea se afla de 45 de minute pe scenă , susținând la New Theatre Oxford al 35-lea concert dintr-o serie-maraton de 37.

„S-a prăbușit pe scenă pe spate. Nu era nimeni acolo să-l prindă”, a povestit unul dintre participanții la concert, Darren Fewins. „A rămas pe spate timp de aproximativ două minute înainte să fie coborâtă cortina”, a adăugat acesta.

„A cântat minunat şi apoi pur şi simplu a căzut. Arăta destul de rău. Au tras cortina şi am aşteptat cu toţii până ne-au anunţat să plecăm“, a spus John O’Hara, care s-a aflat în public.

Rea, devenit faimos în anii ’70, a fost diagnosticat cu cancer pancreatic în anul 2000, iar în 2016 a suferit un accident vascular cerebral.

Christopher Anton Rea, născut pe 4 martie 1951, este un cântăreţ şi compozitor din Middlesbrough, Anglia, care a vândut perste 30 de milioane de discuri la nivel mondial. Printre cele mai cunoscute piese ale sale se numără „Driving home for Christmas”, „Road to Hell” sau „Julia”.

Foto – Northfoto

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter