Andrei Gheorghe a murit la vârsta de 56 de ani

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 20 martie 2018, 10:55
Andrei Gheorghe a murit. Prezentatorul şi realizatorul de radio şi televiziune a încetat din viață la vârsta de 56 de ani. Acesta a fost găsit fără suflare în baie, în locuința sa. Familia și apropiații sunt în stare de șoc.

Polițiștii au deschis dosar de moarte suspectă

Luni seară, la ora 22.25 a fost înregistrat un apel la 112 cu informația că Andrei Gheorghe a fost găsit căzut în baie, informeaza Antena 3: „În jurul orei 22.15, poliţiştii IPJ Ilfov au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că, în localitatea Voluntari a fost găsită o persoană decedată. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, pentru a stabili identitatea persoanei şi cauzele producerii decesului“. Corpul fără suflare a fost găsit de un îngrijitor. Până în acest moment nu se cunoaște cauza morții, iar Poliția a deschis dosar de moarte suspectă. Copiii acestuia au declarat că Andrei Gheorghe nu suferea de nicio afecțiune. Autoritățile au precizat că ușa locuinței nu a fost forțată, iar pe trupul acestuia nu erau semne de violență, relateaza Libertatea.

Chiar și așa, moartea jurnalistului este anchetată într-un dosar penal de moarte suspectă. ”Având în vedere vârsta- 56 de ani şi decesul, colegii mei au deschis un dosar cu privire la faptul că ar fi moarte suspectă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov, Ciprian Romanescu.

Cine a fost Andrei Gheorghe

Andrei Gheorghe s-a născut la 14 ianuarie 1962, la Lipeţk, în Rusia. Tatăl lui, originar din România, a studiat la şcoala de aviaţie din Lipeţk, Rusia, iar mama sa rusoaică fiind, era chiar fiica comandantului şcolii de aviaţie. Andrei Gheorghe a absolvit Universitatea din Bucureşti, Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine, secţia rusă-engleză.

Andrei Gheorghe a realizat numeroase emisiuni radio și TV, amintindu-ne de  “Lanțul Slăbiciunilor” la Pro TV, “Politica, frate!” și “Am o știre pentru tine!” de la Realitatea TV. A scris la “Academia Cațavencu” și în ghidul “24-FUN”, a fost director de programe al trustului Media Pro, consilier în probleme de marketing la Antena 1 și a ocupat diferite funcții de conducere în cadrul mai multor posturi de radio, atât din București, cât și din țară.

Andrei Gheorghe a fost căsătorit de două ori și era divorțat. Din prima căsătorie, acesta avea o fiică, pe nume Anastasia, în vârstă de 25 de ani și era tată vitreg pentru cei trei copii ai Petruței, cea de-a doua sa soție, cu care a fost căsătorit timp de 6 ani, divorțând în urmă cu trei ani.

Citește și Interviu cu Andrei Gheorghe, despre adolescenţă si alţi demoni

Sursă foto: Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter