Anca Bucur este gravidă. Cum arată Miss Fitness Universe însărcinată în 4 luni

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 12 martie 2018, 17:15
Anca Bucur, cea care anul trecut a câștigat pentru a cincea oară titlul de Miss Fitness Universe este însărcinată în 15 săptămâni.

Instructor de fitness și aerobic și sportiv de performanță, Anca Bucur, va împlini în luna iulie vârsta de 31 de ani și se poate declara o femeie fericită și împlinită, atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. Frumoasa antrenoare a anunțat pe pagina sa de Facebook că este însărcinată în aproape 4 luni și, totodată, a dat detalii și despre cum decurge sarcina: Deși primul trimestru a fost chinuitor pentru mine, cu stări de greață, oboseala, balonare, mă bucur ca suntem sănătoși și totul decurge normal. Mi-am ținut clasele fără probleme, sesiunile de alergare și proiectele de care ma ocup.” – a scris Anca Bucur.

Anca Bucur insarcinata in 14 saptamani

Anca Bucur însărcinată în 14 săptămâni

Ceea ce, însă, nu putem trece cu vederea este silueta perfectă pe care continuă să o aibă chiar și în luna a patra de sarcină, pesemne că nu a luat în greutate, cel puțin, nu încă.

Anca Bucur este căsătorită din anul 2014 cu Dragoș Ionescu, jucător de hockey și partenerul său de finess, nunta avand loc în mare secret, în Las Vegas.

Citește și – Roxana Ciuhulescu și-a etalat burtica de gravidă. Iată ce exerciții face vedeta la sala de fitness

Citește și – Alessia nu are voie să-și țină copilul în brațe. Care este motivul

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter